Cabral dezvăluie cum și-a cucerit soția și cum se înțelege cu părinții Andreeei Ibacka

03.09.2020, 09:31
Cabral dezvăluie cum și-a cucerit soția și cum se înțelege cu părinții Andreeei Ibacka
Cabral dezvăluie cum și-a cucerit soția și cum se înțelege cu părinții Andreeei Ibacka

Prezentatorul de televiziune Cabral a dezvăluit cum a început povestea de dragoste dintre el și soția sa. De asemenea, acesta a explicat și cum se înțelege cu socri săi.

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Cabral a vorbit despre actuala sa soție în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva. Acesta a explicat cum a început povestea de dragoste dintre el și Andreea.

”Dragoste. La prima vedere. Clar. După șase luni de vedere, că acritura nu voia să iasă în oraș cu mine. Până la urmă, a ieșit la o cafea. Și șarmul meu incredibil, prezența mea enigmatică, tenul meu luminos… toate acestea au făcut-o să nu-și mai dorească să plece. 14 ani. Sau cam așa ceva…”, a explicat prezentatorul de la Pro TV.

Despre relația cu părinții partenerei sale de viață, Cabral a spus:

”A, dar nu au fost probleme acolo. Și-au făcut cruce cu limba și au sperat că știe ea ce face. Acum, că sunt preferatul socrului și că nici soacra nu m-ar ucide în somn… se pare că a știut colega de rate ce să aleagă…”.

Cum s-a schimbat viața lor de când au devenit părinți

Cabral a explicat și cum s-a schimbat viața lui și a Andreei după ce au devenit părinți. Acesta a mărturisit că nu mai au timp exclusiv pentru ei, ci tot timpul este dedicat fetiței lor, Namiko.

”Timp nu mai e. Decât pentru Mica Bucle. Așa i se spune micului dragon…”, a afirmat prezentatorul de televiziune, potrivit sursei mai sus-menționate.

 

citește și...