Cabral, despre lunile de pauză. ”M-a dat peste cap parte aia cu toate planurile complet șterse”

24.08.2020, 16:27
Cabral, despre lunile de pauză. ”M-a dat peste cap parte aia cu toate planurile complet șterse”
Cabral, despre lunile de pauză. ”M-a dat peste cap parte aia cu toate planurile complet șterse”

Prezentatorul de televiziune Cabral a făcut declarații despre lunile de pauză în care nu a putut filma din cauza pandemiei de coronavirus care a afectat România și întreaga planetă.

Cabral a revenit pe platourile de filmare după o lungă perioadă de pauză din cauza pandemiei de coronavirus.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru tvmania.ro, prezentatorul de televiziune a povestit cum au fost lunile de pauză pentru el, dar și cum a fost revederea cu colegii de la emisiunea pe care o moderează la Pro TV – ”Ce spun românii”.

”Mult pedalat în gol, multe proiecte puse pe hold sau anulate complet, frâne peste frâne… plus stat în casă. M-a dat peste cap parte aia cu toate planurile complet șterse. Parcă tot ce pusesem la cale efectiv nu mai exista, toate eforturile șterse, eram din nou la zero. Dar m-a impresionat că oamenii cu care lucrez au rămas în priză, au rămas focusați, au încercat cât de mult s-a putut să țină tractorul în mișcare”, a declarat Cabral pentru sursa mai sus-menționată.

„Nu mă pot văita, sunt mulți care chiar au trecut prin greutăți mari și au avut de dus din alea grele… cred că, deși n-au fost roz nici la noi, am fost relativ OK”, a adăugat prezentatorul de televiziune.

Prezentatorul TV a vorbit și despre pasiunea sa, sailingul, de care în această perioadă s-a bucurat în voie.

„Am aprofundat partea cu sailingul. Cumva, din punctul ăsta de vedere, a fost bine, am explorat cât de profund am putut partea legată de navigația pe mare. După ce am avut voie să ieșim din casă, am ieșit pe mare și… mi-am dat seama că e genul de pasiune de care nu mai scapi”, a explicat Cabral.

Căsătorit de două ori și cu doi copii

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

citește și...