Busu vrea neapărat să scape de kilogramele în plus. ”Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp”

16.11.2020, 14:44
Busu vrea neapărat să scape de kilogramele în plus. ”Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp”
Busu vrea neapărat să scape de kilogramele în plus. ” Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp”

Florin Busuioc, Busu cum îl știu telespectatorii, vrea să scape de 20 de kilograme. Acesta își dorește să ajungă de la 104 kilograme la 85.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Florin Busuioc a explicat de ce anume a ajuns să ia în greutate. ”„E de vină” filmul pe care l-am făcut cu Sandu Pop, Alin Panc, Lora, în Munții Apuseni, unde am mâncat foarte mult, pentru că se face o mâncare senzațională, cam grasă, e adevărat. Se gătește genial acolo și nu m-am putut abține. Ajunsesem la 106 kg, am mai slăbit două kg între timp. Asta se întâmpla în august”, a spus Busu.

Prezentatorul rubricii Meteo de la pro Tv a mărturisit că își dorește să ajungă la o greutate de 85 de kilograme. ”Încerc să ajung la o greutate mai mică, pe la 85 kg, asta e destul de greu, dar o să fac tot efortul să ajung acolo”, a completat el. ”Cel mai bine mă simțeam pe vremea când mergeam la teatru și făceam foarte multă mișcare înainte de repetiții și în timpul repetițiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de încălzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, când făceam asta. Îmi dau seama că exercițiile fizice sunt fabuloase atunci când vrei să-ți menții greutatea sub control. Eu n-am mai făcut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Și dieta are o importanță foarte mare. Eu cred că e un echilibru. O dietă susținută de mișcare cred că e „rețeta” care te poate duce acolo unde trebuie”, a mai spus Florin Busuioc.

Florin Busuioc a avut mari probleme de sănătate în urmă cu doi ani

În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Despre momentul de cumpănă prin care a trecut a făcut Busu declarații  de curând. Acesta a mărturisit ce a simțit în momentul în care s-a trezit la terapie intensivă.

””Ce caut eu aici?!”. Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a povestit Florin Busuioc.

citește și...