Busu, incident pe platourile de filmare. ”Am înlemnit cu toții”

23.11.2020, 16:10
Busu, incident pe platourile de filmare. ”Am înlemnit cu toții”
Busu, incident pe platourile de filmare. ”Am înlemnit cu toții”

Florin Busuioc, Busu cum este el cunoscut telespectatorilor, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută la filmările pentru ”Pup-o, mă! 2: Mireasa nebună!”.

Văru‘ Săndel a dezvăluit, pentru impact.ro, ce s-a întâmplat și despre scenele în care Busu a fost implicat, care se pare că vor fi tăiate la montaj. Văru‘ Săndel, Cosmin Seleşi şi Alin Panc, alături de Florin Busuioc, filmau la o stână din Munţii Apuseni, lângă Cluj, la sfârşit de august şi început de septembrie.


”Ne pregăteam fie pentru o nouă zi sau pentru o nouă scenă. Nu mai reţin. Ceea ce ştiu e că Florin Busuioc se afla pe un ATV oferit pe bază de contract de unul dintre sponsorii filmului, a cărui imagine mai trebuie să apară în peliculă. Busu, colegul nostru, a avut inspiraţia nefericită de a-l porni. Cert e că nărăvaşul ăla, care e foarte greu de strunit chiar şi pentru cei care ştiu cum să se comporte cu el, nu l-a suportat foarte tare în şa şi, la prima colină, l-a aruncat într-un prun. Ştiind problemele cu care se confruntase Florin am înlemnit cu toţii. Am alergat către copac, unde am constatat că eroul nostru nu păţise nimic grav, cu excepţia unei spaime teribile. Nu m-am putut abţine şi i-am zis-o: ”Am râs, dar nu prea era râsul nostru‘‘, a povestit Văru‘ Săndel pentru sursa citată.

Florin Busuioc a avut mari probleme de sănătate în urmă cu doi ani

În luna noiembrie a anului 2018, Florin Busuioc, prezentatorul rubricii Meteo de la Pro TV, a trecut printr-un moment de cumpănă, atunci când a suferit un infarct la finalul unui spectatol de teatru pe care l-a jucat la Filarmonica Oltenia din Craiova. Florin Busuioc a fost externat de la Institutul Naţional de Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu la începutul lunii decembrie a aceluiași an, după ce a suferit un infarct şi i s-au montat două stenturi la inimă.

Despre momentul de cumpănă prin care a trecut a făcut Busu declarații  de curând. Acesta a mărturisit ce a simțit în momentul în care s-a trezit la terapie intensivă.

”Ce caut eu aici?!”. Nu înțelegeam nimic. Mie mi s-a șters complet din minte ziua respectivă, de dimineță până seara. Era soția mea acolo când m-am trezit și mi-a explicat”, a povestit Florin Busuioc.

citește și...