Burlacul Andi Constantin a eliminat o concurentă din emisiune. ”Ai încercat să mă umilești”

13.03.2021, 11:51
Burlacul Andi Constantin a eliminat o concurentă din emisiune. ”Ai încercat să mă umilești”
Burlacul Andi Constantin a eliminat o concurentă din emisiune. ”Ai încercat să mă umilești”

Andi Constantin, protagonistul show-ului ”Burlacul”, de la Antena 1, a luat o decizie radicală.

Andi Constantin a a hotărât să o dea afară pe una dintre concurente, Bianca Bonef. Concurenta a făcut un gest care nu a fost deloc pe placul Burlacului Andi Constantin. Bianca Bonef a luat în derâdere gestul lui Andi Constantin de a-i dărui un trandafir. “Nu sunt aici doar ca să apar la televizor și sper că nici voi! Am acceptat acest format pentru că eu, cu adevărat, am nevoie de cineva în viața mea și când fac ceva la adresa voastră o fac din tot sufletul. Am oferit un trandafir. Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, înseamnă o intenție, un sentiment”, i-a spus Andi Constantin concurentei, potrivit spynews.ro.


”Bianca, asta ai încercat să faci, să mă umilești. Ție ți se pare o joacă, pentru mine este realitatea. Eu sunt aici cu intenții serioase. Nu era locul și cazul să luptați pentru acest trandafir! Te rog să părăsești frumos. Colegii mei te așteaptă și se vor asigura că ajungi cu siguranță în România”, a mai spus Andi Constantin.

Cu ce se ocupă Bianca Bonef de la ”Burlacul”

Bianca Bonef este dominatoare online. “Sunt dominatoare online. Asta fac momentan. Așa că eu mi-am ales nișa în care e compromisul minim, în care joc efectiv un rol, de care la final mă detașez. Sunt ok cu mine. Sunt ok cu ce fac”, a spus Bianca Bonef la emisiunea ”Burlacul”, conform sursei mai sus-menționate.

Andi Constantin și-a spus părerea după ce a aflat cu ce se ocupăî Bianca Bonef: “A fi dominatrix înseamnă să umilești alți oameni. Alți oameni care își doresc lucrul ăsta și te vor recompensa financiar. Trebuie să fii un actor foarte bun ca să vrei să faci chestia asta, doar că e prea real”.

”Practic, îți depășești niște bariere, la modul că te vei simți expus, vei fi expus, vei fi văzut, vei face lucruri de natură sexuală pentru a satisface privitorii. În primul rând, îți vinzi corpul, îți vinzi abilitățile de seducție, îți vinzi sexualitatea, sufletul și, cel mai de preț, îți vinzi demnitatea”, a mai spus protagonistul show-ului ”Burlacul”.

citește și...