Rodica Budurcă s-a retras de la emisiunea ”Burlacul”. Care a fost motivul

13.03.2021, 10:45
Rodica Budurcă s-a retras de la emisiunea ”Burlacul”. Care a fost motivul
Rodica Budurcă s-a retras de la emisiunea ”Burlacul”. Care a fost motivul

Rodica Budurcă, una dintre concurentele de la show-ul ”Burlacul” s-a retras din competiție.

Rodica Budurcă, în vârstă de 24 de ani, a venit la emisiune cu gândul să-l cucerească pe Burlacul Andi Constantin, dar a ales să se retragă. Rodica Budurcă este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Blonda a avut parte de un incident neașteptat chiar înainte de a-l întâlni pe Andi: a făcut accident cu mașina. “Am trecut prin coșmarul vieții mele și tot am ajuns. Cel mai crunt lucru care putea să se întâmple s-a întâmplat“, spunea Rodica în prima ediție.

Rodica Budurcă a fost nevoită însă să se retragă din show-ul ”Burlacul. ”În urma evenimentului nefericit prin care am trecut, va trebui să mă retrag din traseul meu, din această emisiune. Nu-mi place decizia, dar i-a aparținut total medicului și atunci prefer să urmez întru totul ceea ce mi-a spus, ca să nu apară ulterior mai multe complicații”, a spus Rodica Budurcă, potrivit a1.ro.

Cu cine a fost înlocuită Rodica Budurcă


După ce Rodica Budurcă s-a retras din competiție, Andi Constantin a decis să-i dea o șansă altei concurente, Angela Antocel. Burlacul Andi Constantin a mers chiar în fața bocului tinerei și i-a oferit trandafirul mult așteptat. “Cred că deja am o istorie ceva mai deosebită, că m-am trezit cu Andi în fața blocului și mi-a zis că: ”Hai, că vreau să fii și tu acolo”, a spus Angela Antocel.

Angela Antocel este sora Malinkăi, o altă concurentă de la emisiunea ”Burlacul”, de la Antena 1.

”Pentru mine a fost cea mai mare bucurie de pe suflet. Primul lucru pe care l-am văzut a fost pălăria. Am văzut pălăria și am zis: Băi, ăștia au dat pălăria mea?”, a comentat Malinka.

citește și...