Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa judecătoarei care se ocupă de caz: ‘Justiția se face pe ochi frumoși pentru interese’

29.07.2021, 09:16
Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa judecătoarei care se ocupă de caz: 'Justiția se face pe ochi frumoși pentru interese'
Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa judecătoarei care se ocupă de caz: 'Justiția se face pe ochi frumoși pentru interese'

Au trecut mai bine de doi ani de când Luiza Melencu, adolescenta de 18 ani din Caracal, a dispărut fără urmă. Familia nu a mai știut nimic de ea după ce a urcat în mașina lui Gheorghe Dincă. 

Ultimul termen al procesului lui Dincă s-a lăsat cu scântei. Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu, au fost amendat după ce a ieșit din sala de judecată.

Bunicul Luizei Melencu, acuzații grave la adresa judecătoarei care se ocupă de caz

Din primele informații, judecătoarea care se ocupă de caz l-a amendat cu 500 de lei pe bărbat, după ce ar fi atras atenția acesteia că Dincă îi face semne soției sale pe tema declarațiilor.

Mai mult de atât, bunicul fetei dispărute susține că judecătoarea le-a oferit indicații soților Dincă, acuzând-o pe aceasta de ipocrizie.

„În România nu există justiție, justiția este coruptă. Justiția se face pe ochi frumoși pentru interese. Sunt niște imbecili, niște analfabeți. Nu am mai putut suporta ipocrizia judecătoarei.

Da, am fost amendat. Dincă încerca să-i facă semne soției pe tema declarațiilor. I-am zis judecătoarei că Dincă și soția își fac semne și am primit amendă. La Tribunalul Olt e inchiziție, nu justiție”, a spus Stelian Iordache, bunicul Luizei Melencu.

A trecut un an și jumătate de când Gheorge Dincă a fost trimis în judecată de DIICOT, pentru trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte.

În aprilie anul acesta, avocata familiei Melencu spunea că procesul ar putea dura mulți ani, pentru să sunt zeci de martori care trebuie să fie audiați, scrie Gândul.ro.

citește și...