Bucurie mare în familia lui Călin Geambașu. Gestul făcut de tatăl lui, Petre Geambașu

11.06.2020, 12:18
Bucurie mare în familia lui Călin Geambașu. Gestul făcut de tatăl lui, Petre Geambașu
Bucurie mare în familia lui Călin Gembașu. Gestul făcut de tatăl lui, Petre Geambașu

Bucurie mare pentru Călin Geambașu. Acesta și fiul său au petrecut o zi în compania tatălui artistului9, binecunoscutul muzician Petre Geambașu.

Cântărețul Călin Geambașu și tatăl său, Petre Geambașu, au avut o relație marcată de discuții și neînțelegeri. Se pare că acum situația dintre cei doi s-a schimbat. petre Geambașu a fost în vizită la fiul său și la băiețelul acestuia.

 

”O zi cum demult ne-am dorit să fie! 3 Generații Geambașu din nou împreună. ?  Astăzi, tatăl meu a fost un bunic perfect. Toată ziua. Înainte să ne viziteze și să jucăm tenis, mai devreme l-a chemat pe DaviN acasă la ei unde s-au uitat pe albume foto de familie, au cules cireșe și s-au jucat cu câinii.
O zi ca de început de vacanță”, a povestit Călin Gembașu.


Susținut de bunica sa

Muzicianul Călin Gembașu a avut parte de susținere din partea bunicii sale. Aceasta a fost cea care și-a vândut garsoniera pentru a-l ajuta pe artist să-și ia primele echipamente pentru studioul muzical.

Călin Gembașu și-a amintit cu drag de bunica sa, care a fost tot timpul lângă el, spre deosebire de tatăl său, Petre Geambașu.

”Totul. ? Prin ea am învățat iubirea și sacrificiul de sine prin dărnicie și ocrotire. Ea și-a dat totul pentru mine. Fiecare zi din viața mea, până pe la vârsta de 15-16 ani, am fost doar alături de ea, sub protecția, grija permanentă și bunatatea ei. Ea mă ducea, ea mă aducea de la școală (vreo 20.000 de pași, iar între timp, spăla și gătea pentru toată familia, în orele când CO2 era subingineră la un serviciu unde se simula munca, iar tatăl meu era prin străinătate sau se odihnea după șprițuri și poker cu prietenii).

Tot ea, Mama Bunica, și-a vândut unica ei garsonieră pentru a-mi cumpăra yo câteva aparate cu care urma să îmi încep munca în studioul propriu, iar apoi la Școala Vedetelor. Ea a fost acel PLUS de Magie în viața mea. Ah, și era și fostă asistentă medicală la copii. Injecțiile cu Penicilină erau aproape plăcute făcute cu mâna ei… ☺️”, a povestit artistul de curând.

citește și...