Bucurie imensă pentru Elena Cârstea. Cântăreața și-a revăzut fiica-soldat după un an

07.09.2020, 09:37
Bucurie imensă pentru Elena Cârstea. Cântăreața și-a revăzut fiica-soldat după un an
Bucurie imensă pentru Elena Cârstea. Cântăreața și-a râevăzut fiica-soldat după un an

Renumita cântăreață Elena Cârstea este în culmea fericirii. Aceasta a reușit să se revadă cu una dintre fiicele sale după un an.

Elena Cârstea a părăsit România în urmă cu mulți ani și s-a stabilit în America. Artista s-a căsătorit cu Glenn Muttart. Elena Cârstea are două fete adoptate, Sanda și Adriana. În America, vedeta a lăsat deoparte muzica și este agent imobiliar.

Elena Cârstea, în vârstă de 58 de ani, a aniversat-o zilele trecute pe fiica sa cea mică, Adriana, care a împlinit 21 de ani.

Cele douâ fiice ale celebrei artiste Elena Cârstea au urmat cariera militară în America. Sanda, în vârstă de 23 de ani, a rămas pe teritorul Statelor Unite, în timp ce Adriana a fost în Coreea de Sud pentru un stagiu militar, notează click.ro.

Zilele trecute, Adriana a împlinit 21 de ani și i-a făcut o surpriză de proporții mamei sale, venind acasă. Cele două s-au revăzut după un an.


”Uite cine m-a surprins azi după mai bine de un an. Aproape că am murit. La mulţi ani, fată dulce! Bine ai venit acasă”, a scris Elena Cârstea în dreptul unor fotografii în care apare alături de mezina sa, dar și de familie.


Elena Cârstea, dezvăluiri despre viața ei

”Viaţa mea e cam plictisitoare, de aceea am căţei şi pisici. Mai scriu, din când în când, îmi trebuie alţi ochelari, nu mai văd bine nici de aproape, nici la distanţă”, mărturisește Elena Cârstea, conform sursei citate.

”Mă apropii de 60 de ani, nu m-am schimbat de nici o culoare, nici n-am un gând. Am 30 de ani pe un picior. M-am uitat câte riduri am făcut, te vezi în oglindă, nu mai e imaginea pe care o ştiai, noroc că mă ţin fetele tânără. Sufleşte nu îmbătrânim, doar imaginea se deformează, dar ne ducem cu mândrie tot înainte”, adăuga ea.

citește și...