Cum se menține în formă Carmen Brumă. ”Eu am niște reguli de la care nu mă abat”

01.06.2021, 16:43
Cum se menține în formă Carmen Brumă. ”Eu am niște reguli de la care nu mă abat”

Carmen Brumă a explicat cum reușește să se mențină într-o formă fizică cât mai bună.

Carmen Brumă este adepta unui stil de viață cât mai sănătos. De asemenea, aceasta face foarte mult sport.

Partenera de viață a prezentatorului TV Mircea Badea a explicat, pentru revista Viva, care sunt regulile de la care nu se abate pentru a fi într-o formă fizică cât mai bună.


Carmen Brumă: ”Nu mănânc zilnic același lucru”

Carmen Brumă a explicat că are grijă să diversifice cât mai mult mesele și nu mănâncă același lucru în fiecare zi. ”Eu am niște reguli pe care le-am introdus acum foarte mulți ani în viața mea și de la care nu mă abat. Una dintre ele este că nu mănânc zilnic același lucru și încerc să diversific cât de mult pot mesele. Una dintre problemele alimentației noastre este lipsa diversității. Mâncăm aceleași patru legume, fructe, cereale etc. În programele mele, mesele sunt diferite de la o zi la alta, și asta li se pare dificil multor persoane, care mă întreabă de ce nu pot mânca șapte zile același mic dejun, de exemplu”, a spus vedeta.

”O alimentație sănătoasă presupune diversitate, echilibru, flexibilitate și concordanță cu gradul de activitate fizică. Sportul în ecuația asta este un fel de „bon de masă. Dacă faci sport în mod constant și susținut, îți permiți să mănânci mai mult față de o persoană care nu face asta. Plus beneficiile de ordin psihic, care sunt foarte mari și subevaluate. Eu cred sincer că, în vremurile pe care le trăim, sportul este obligatoriu pentru sănătatea mintală”, a adăugat Carmen Brumă.

”Sincer, sper că nu e asta cea mai bună versiune a mea pentru că mie îmi place tare mult și „călătoria” către cea mai bună versiune. E motivantă, revelatoare, un combustibil eficient pe termen lung. Dacă am ajuns deja la cea mai bună versiune, ce fac mai departe?”, a încheiat ea.