Brigitte și Florin Pastramă s-au apucat de afaceri cu măști de protecție. Cu cât vând o singură bucată

04.12.2020, 12:55
Brigitte și Florin Pastramă s-au apucat de afaceri cu măști de protecție. Cu cât vând o singură bucată
Brigitte și Florin Pastramă s-au apucat de afaceri cu măști de protecție. Cu cât vând o singură bucată

Brigitte Pastramă a găsit o modalitate de a face bani și în plină pandemie de coronavirus.

Soția lui Florin Pastramă s-a apucat de afaceri cumăști de protecție împotriva coronavirusului. Nu orice fel de măști, ci de calitate superioară.

Pentru că afacerile pe care le avea dinainte de pandemie nu-i mai aduceau bani suficienți, Brigitte Pastramă s-a reprofilat. Bruneta a fost inventivă, așa că și-a deschis un business cu măști. În plus, aceasta este ajutată de partenerul său.

Soții Pastramă, business cu măști

De aproape două luni, vedeta vinde măști de protecție. În plus, Brigitte și soțul ei, Florin Pastramă, fac reclamă la propriile măști.

Acestea sunt inscripționate cu Gucci sau Louis Vuitton. O astfel de mască se vinde cu 70 de lei, însă ținând cont de perioada reducerilor, masca are acum un preț de 49 de lei.

„Măști textile cu brand – 70 lei, măști de gura pentru restaurante si saloane – 21 lei”, a scris Brigitte în dreptul imaginilor de pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ???????? ???????? (@brigitte_pastrama)

Au fost dați în judecată de Raluca Podea

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fosta parteneră a lui Florin, Raluca Podea, se mută în instanță. Blondina a decis să ia măsuri, după ce ar fi fost amenințată de Brigitte.

Raluca Podea s-a dus direct la Poliție și a depus o plângere penală pentru soții Pastramă. Aceasta le cere daune enorme la tribunal. Pe de altă parte, Brigitte Pastramă a susținut că Raluca și cumnata Simona au complotat mereu împotriva ei și a lui Florin Pastramă.

‘Eu i-am dat în judecată și pe ea și pe el, le-am  făcut plângere penală  pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul de inepții, despre mine. Mi-au zis o să-ți arătăm noi ție, o să vezi tu! Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul. Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!’, a spus Raluca Podea în  pentru Impact.ro.

citește și...