Brigitte și Florin Pastramă au fost dați în judecată de Raluca Podea! ‘Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada’

01.12.2020, 19:17
Brigitte și Florin Pastramă au fost dați în judecată de Raluca Podea! 'Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada'
Brigitte și Florin Pastramă au fost dați în judecată de Raluca Podea! 'Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada'

Scandalul dintre Brigitte Pastramă și fosta parteneră a lui Florin, Raluca Podea, se mută în instanță. Blondina a decis să ia măsuri, după ce ar fi fost amenințată de Brigitte. 

Raluca Podea s-a dus direct la Poliție și a depus o plângere penală pentru soții Pastramă. Aceasta le cere daune enorme la tribunal. Pe de altă parte, Brigitte Pastramă a susținut că Raluca și cumnata Simona au complotat mereu împotriva ei și a lui Florin Pastramă.

Raluca Podea le-a făcut plângere penală

Mai mult de atât, bruneta a spus că cele două femei au pus pe cineva să-i bată. Acum, instanța va trebui să decidă cine are dreptate.

‘Am stat mult până am decis să vă împărtășesc coșmarul trăit de mine în familia Pastramă! Umilință, înșelăciune, înjunghiată pe la spate, chiar de mea, Simona, care, împreună cu Raluca Podea, au uneltit planuri diabolice ca să îmi distrugă căsnicia, au trimis înregistrări intime presei, în diferite momente ale mele, în care, de exemplu, sărbătoream un an de căsnicie.

Ceea ce vreau să vă anunț este că voi merge la Poliție pentru a face o plângere. Domnișoara Podea a încercat să îl pună pe Bogdan V. să ne bată pe mine și pe Florin, după emisiunea în care am făcut public adevărul și am arătat mesajele ei, pline de amenințări. Urmăriți și acest mesaj, unul dintr-un lung șir de mesaje cu iz penal’, spunea Brigitte Pastramă.
Sătulă de acuzațiile soției lui Florin Pastramă, Raluca Podea le-a făcut plângere amândurora, fostului ei logodnic și soției acestuia. De asemenea, blondina cere și daune morale în bani familiei Pastramă.

‘Eu i-am dat în judecată și pe ea și pe el, le-am  făcut plângere penală  pentru amenințare. Ea mă hărțuiește non-stop, postează tot felul de inepții, despre mine. Mi-au zis o să-ți arătăm noi ție, o să vezi tu! Ce face Brigitte e un circ ieftin. Mie tot scandalul ăsta cu ei îmi afectează imaginea, viața, copilul. Le cer daune morale de 100 000 de euro, dacă nu, să facă muncă în folosul comunității. Să-i văd pe amândoi cum mătură și spală strada!’, a spus Raluca Podea în  pentru Impact.ro.

citește și...