FOTO EXCLUSIV. Costel Biju, petrecere de zile mari în pandemie. Cum a fost surprins celebrul manelist

24.02.2021, 12:58
FOTO EXCLUSIV. Costel Biju, petrecere de zile mari în pandemie. Cum a fost surprins celebrul manelist
Costel Biju, petrecere de zile mari în pandemie. Cum a fost surprins celebrul manelist

Manelistul Costel Biju nu prea ține cont de regulile impuse în pandemie, așa că face ce știe el mai bine. Să se distreze în cluburi, alături de prieteni! Imaginile obținute de paparazzi TACATACA l-au surprins pe manelist în plină acțiune.

Costel Biju a fost fotografiat în timp ce ieșea dintr-un club din București, împreună cu o tinerică sexy și câțiva prieteni. Se pare că manelistul petrecuse o seară întreagă de mama focului, sfidând total măsurile de protecție luate de autorități.

Cum a sfidat Costel Biju autoritățile

La ieșirea din local, artistul nici măcar nu avea mască de protecție, ba chiar a stat de vorbă minute în șir cu amicii lui, fără a păstra distanțarea socială.

Nu știm cu exactitate dacă Costel Biju a cântat la clubul respectiv sau a mers pur și simplu pentru a se distra, însă un lucru este cert. Costel Biju părea foarte bine-dispus și chiar a dat câteva autografe fanilor, semn că nu îi pasă deloc de virus.

Oricum, manelistul este cunoscut ca fiind solistul cu cele mai dese apariții sfidătoare la adresa autorităților. În vara lui 2020, interpretul de manele a fost amendat pentru sfidarea regulilor din carantină. Mai apoi, el s-a filmat în timp ce primea amendă de la Poliție.

Costel Biju a fost amendat de polițiști

Manelistul Costel Biju a fost prins că nu purta masca într-o benzinărie de lângă Ploiești și amendat. Supărat că a primit amendă, artistul a început să îl blesteme și amenințe pe polițistul care l-a sancționat.

Scenele șocante s-au petrecut pe 27 iulie 2020. Întregul incident a fost filmat de polițistul care l-a amendat pe lăutar pentru că nu purta masca de protecție corespunzător.

Când a văzut că-i scrie proces verbal, Costel Biju s-a dezlănțuit și i-a rupt polițistului procesul verbal în față.

‘Te blestem, să moară familia mea de nu te blestem’, a fost mesajul manelistului.

citește și...