Brigitte Pastramă, reacție dură la TV. A plecat din emisiune din cauza Ralucăi Podea. ”Este sub nivelul meu”

06.10.2020, 09:35
Brigitte Pastramă, reacție dură la TV. A plecat din emisiune din cauza Ralucăi Podea. ”Este sub nivelul meu”
Brigitte Pastramă, reacție dură la TV. A plecat din emisiune din cauza Ralucăi Podea. ”Este sub nivelul meu”

Brigitte Pastramă a reacționat vehement la o emisiune de televiziune. Aceasta a plecat din platou din cauza Ralucăi Podea, fosta iubită a actualului ei soț, Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă a avut un schim de replici cu Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena 1.

În ultima perioadă de timp, Brigitte Pastramă și Raluca Podea au fost în conflict, bruneta acuzând-o pe fosta iubită a lui Florin Pastramă că o amenință prin tot felul de mesaje.

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică „Doamne ajută” și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subeictul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!”, a comentat Brigitte Pastramă, relatează spynews.ro.

Florin Pastramă a explicat și el cum stă situația cu Raluca Podea legat de banii pe care acesta ar avea să-i dea.

„Și-a făcut datorii și i-am spus că i le plătesc eu. Da, eu am luat bani de la mama ei, niciodată de la ea. I-am spus că îi dau ei, nu iau de la ea. Cu maică-sa aveam o altă relație. I-am spus maică-sii să ia bani de la mine pentru că Raluca nu îi dă înapoi. (…) Ea când a cerut banii de la Brigitte, eram în show”, a afirmat Florin Pastramă.

Ce declarații a făcut Raluca Podea despre scandalul cu soții Pastramă

Raluca Podea a intrat în direct prin telefon la emisiune, unde a spus versiunea ei.

„Nu îmi place scandalul acesta și nu am de gând să le urmez circul. Omul ăsta a plecat la emisiune, eu i-am cumpărat tot. Era normal să vină și să-mi dea bani mie și familiei mele. Nu a făcut treaba asta. Am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni”, a declarat Raluca Podea, conform sursei citate.

Declarațiile Ralucăi Podea au enervat-o la culme pe Brigitte Pastramă, care a reacționat dur și a plecat din platoul emisiunii.

„Eu nu mă prostituez. Eu nu pot să stau în emisiune cu această femeie, este sub nivelul meu!”, a răbufnit bruneta.

citește și...