Brigitte, despre divorțul de Florin Pastramă. A pus punctul pe i

30.04.2020, 15:28
Brigitte, despre divorțul de Florin Pastramă. A pus punctul pe i
Brigitte, despre divorțul de Florin Pastramă. A pus punctul pe i

Brigitte a decis să pună punctul pe i după ce, în ultimele zile, au apărut zvonuri potrivit cărora ea și partenerul său de viață, Florin Pastramă, s-ar afla la un pas de divorț.

Brigitte Sfăt a afirmat că ea și soțul ei, Florin pastramă se înțeleg cât se poate de bine. Ba mai mult decât atât, bruneta vrea să-i dăruiască un copil lui Florin pastramă, încercând să rămână însărcinată pe cale naturală.

”Nu, nu divorțăm. Sunt niște aberații. Noi nu avem nicio problemă. Cum să divorțăm? Eu și Florin suntem împreună 24/24. Ne înțelegem foarte bine. De când stăm acasă ne petrecem timpul și mai mult cu copiii, gătim. Încercăm în continuare să facem un copil. Încerc să rămân însărcinată pe cale naturală și asta se va întâmpla doar cu voia Domnului”, a declarat Brigitte Pastramă pentru revista Viva.

Brigitte Pastramă a explicat și care este motivul pentru care ea și Florin Pastramă au decis să vândă șaormeria din Capitală.

”Eu vreau să vindem shaormeria pentru că mi-a plăcut perioada asta cât am stat acasă. Am avut timp să stau la piscină, am avut timp să gătesc, să stau mai mult cu copiii. Sunt locuri în casă în care eu nu intrasem. Stăteam la shaormerie de la 10 dimineața la 11 noaptea și nu mai vreau. M-am gândit să vând, pentru că vreau viață de familie. Am muncit atâția ani pentru confort și nu mai aveam timp”, a afirmat Brigitte Pastramă.

citește și...