Brigitte Pastramă, despre viața alături de fostul ei soț, Ilie Năstase. ”Oamenii cred că dacă stăteam cu el în Paris mergeam cu mașini scumpe?”

29.09.2020, 09:39
Brigitte Pastramă, despre viața alături de fostul ei soț, Ilie Năstase. ”Oamenii cred că dacă stăteam cu el în Paris mergeam cu mașini scumpe?”
Brigitte Pastramă, despre viața alături de fostul ei soț, Ilie Năstase. ”Oamenii cred că dacă Stăteam cu el în Paris mergeam cu mașini scumpe?”

În cadrul reality show-ului pe care îl are la Antena Stars, Brigitte Pastramă a scos la iveală câteva detalii din viața alături de fostul său soț, legendarul jucător de tenis Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă a avut un mariaj presărat cu multe scandaluri de Ilie Năstase, care în prezent este căsătorit cu Ioana Simion. La emisiunea ”Brigitte & Pastramă”, de la Antena Stars, vedeta a vorbit despre fostul ei partener de viață, Ilie Năstase, afirmând că în ciuda a ceea ce se credea, atunci când mergea cu acesta la Paris nu se lăfăia în lux.

„Oamenii cred că dacă stăteam cu Ilie în Paris, mergeam cu mașini scumpe? Nu, tot cu trenul mergeam”, a spus Brigitte Pastramă, potrivit spynews.ro.

De asemenea, ea a dezvăluit că deși are haine foarte scumpe, multe dintre acestea au fost cumpărate la reduceri.

„Și tot de la reduceri îmi cumpăram, chiar dacă aveam bani mulți”, a mai spus vedeta.

Ce spun apropiații despre bătaia încasată de Brigitte de la Florin Pastramă

În urmă cu câteva zile au apărut imagini cu Brigitte agresată de actualul ei soț, Florin Pastramă, în parcarea unui magazin. Surse din anturajul celor doi susțin au explicat care ar fi fost, de fapt, situația.

”Totul a fost filmat în cadrul reality-show-ului pe care Brigitte și Florin îl au. Nu se pune problema unei bătăi serioase între ei, Brigitte nu e nici genul care să se lase bătută prea ușor. Oricum, cred că mai mult a fost show decât bătaie, dar a fost o manevră bună pentru a se atrage atenția”, au declarat surse pentru wowbiz.ro.

”Nici nu se pune problema de divorț. Putem să stăm liniștiți, ei se înțeleg bine, chiar dacă certurile lor mai există. Dar nu sunt așa cum sunt prezentate la televizor, cu bătăi regizate sau alte povești.

Dimpotrivă chiar, cred că Brigitte este șefa, nu Florin și, chiar dacă el mai ridică vocea, ea îl liniștește repede. Cu vorba bună sau țipând mai tare ca el, dar tot îl liniștește, nu se pune problema. Și Florin chiar o iubește, el nu își pune problema să divorțeze”, au mai spus sursele respective.

 

 

citește și...