Brigitte Pastramă, ceartă pe bani cu fiul ei. ”E escrocherie pe față”

16.09.2020, 10:03
Brigitte Pastramă, ceartă pe bani cu fiul ei. ”E escrocherie pe față”
Brigitte Pastramă, ceartă pe bani cu fiul ei. ”E escrocherie pe față”

Brigitte Pastamă a avut din nou discuții cu fiul ei, Robert, din cauza banilor. Vedeta a răbufnit, deranjată de comentariile fiului său.

Brigitte Pastramă nu are o relație prea bună cu fiul ei, Robert Sfăt. Cei doi au ajuns din nou la discuții din cauza banilor, Robert făcând referire la moștenirea pe care ar fi trebuit să o primească de la tatăl său și pe care mama sa nu i-a dat-o.

Robert s-a înscris la facultate, iar mama sa, Brigitte Pastramă, i-a livrat 1.000 de lei în cot pentru a achita tot ce avea nevoie. Însă, ulterior, Brigitte a aflat că ea a stat degeaba la coadă la bancă, pentru că Florin Pastramă, soțul ei, i-a dat lui Robert bani cashi.

De aici au pornit discuții aprinse între Brigitte Pastramă și fiul său. De asemenea, Brigitte s-a enervat și pe partenerul ei de viață, Florin Pastramă.

„De ce a trebuit să stau o oră la coadă? Pentru ce? De ce am mai băgat 10 milioane în cont dacă ai mai plătit și tu bani cash? De ce i-ai dat bani lui Robi? Vă bateți joc de mine”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă la emisiunea „Brigitte și Pastramă”, potrivit spynews.ro.

Robert a intervenit, reproșându-i mamei sale că are să-i dea 54.000 de euro.

„Pentru că sunt banii mei. Ai să-mi dai 54.000 de euro și ți-am cerut 10 milioane din ei. Mai lasă figurile astea”, i-a spus Robert mamei sale.

Brigitte a luat foc la auzul celor spuse de băiatul ei.

„Eu nu îți dau banii. Eu vreau să îți cumpăr o locuință. Nu vorbești în casa mea așa. Dacă nu stai la mine în casă, ce cauți la mine în casă? Am dat 10 milioane, ai mai dat și tu un milion, tot din banii mei. De câte ori am dat bani cash ca să spună că sunt banii lui 54 de mii? 2000 și ceva am plătit taxele, vreau să îi iau apartament. (…) Eu muncesc 10.000 de euro 5 luni”, a comentat vedeta.

”Doar nu o să-i plătesc eu bușiturile lui”

„Data trecută când i-am plătit facultatea a zis că am să îi dau 54.000. 2000 și ceva au fost taxele, 2.500 a fost mașina trecută, 70 de milioane a fost mașina acum bușită de el. Doar nu o să-i plătesc eu bușiturile lui, 50 de milioane când i-am plătit… Sunt peste 10.000 de euro. Rămân 42 de mii. Unde îi găsesc eu apartament cu 42 de mii?”, a mai comentat Brigitte despre fiul ei.

Brigitte Pastrama și-a amintit și de declarațiile deloc frumoase pe care fiul ei le-a făcut la TV.

„Eu nu eram obligată de la 18 ani să-l întrețin nici pe el, nici pe cei care mâncau în casă, care-mi stricau lucrurile la felul în care s-a purtat cu mine. Ca să-i plătesc eu curentul 30 și ceva de milioane că el lasă 24 din 24. Nu este niciun copilul meu despre cum a vorbit despre mine la televizor. E escrocherie pe față. Dacă o ardem pe acte, o ardem pe acte”, a adăugat aceasta.

citește și...