Brigitta Gheorghe, declarații cu ochii în lacrimi după finala „Chefi la cuțite”! Care a fost cel mai mare regret al său

05.12.2022, 23:22
Brigitta Gheorghe, declarații cu ochii în lacrimi după finala „Chefi la cuțite”! Care a fost cel mai mare regret al său
Brigitta Gheorghe, declarații cu ochii în lacrimi după finala „Chefi la cuțite”! Care a fost cel mai mare regret al său

Brigitta Gheorghe a făcut parte din echipa lui Florin Dumitrescu la „Chefi la cuțite”, sezonul 10, deși inițial fusese în echipa lui Cătălin Scărlătescu. Din păcate, ea nu a ajuns în finala care a avut loc săptămâna trecută. În finala show-ului culinar au ajuns doar trei concurenți Raluca Todea, Florica Boboi și Adrian Stroe. 

Brigitta Gheorghe a făcut declarații după finala „Chefi la cuțite”. Emisiunea culinară a fost câștigată de Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea. În marea finală au ajuns Raluca Todea, Florica Boboi și Adrian Stroe, iar fiecare a fost nevoit să-și aleagă echipa cu care urma să gătească.

Brigitta Gheorghe și-ar fi dorit să facă parte din echipa Ralucăi Todea

Brigitta Gheorghe a fost aleasă să facă parte din echipa lui Adrian Stroe, deși a crezut că va fi aleasă de Raluca Todea. Într-un interviu acordat recent, fosta concurentă a recunoscut că Raluca Todea i-a transmis un mesaj emoționant, cu toate că nu a luat-o în echipa ei.

„M-am bucurat să aflu că Raluca este una dintre finaliste pentru că mie mi-a plăcut de ea ca și persoană. În momentul în care s-a terminat probele, a venit Raluca la mine. A zis că a făcut o prostie că nu m-a ales pe mine.”, a spus Brigitta Gheorghe într-un interviu pentru „Chefi la cuțite”.

Florica Boboi a câștigat „Chefi la cuțite”

Finala „Chefi la cuțite” 2022 a avut loc joi, 1 decembrie. În marea finală a show-ului culinar de la Antena 1 au ajuns trei concurenți: Adrian Stroe din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, Raluca Todea de la Chef Florin Dumitrescu și Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea. Aceștia s-au luptat pentru marele premiu de 30.000 de euro, însă Florica Boboi din echipa lui Sorin Bontea a reușit să-l câștige.

„Doamne, nu mai pot! E visul meu. Îmi bate inima de mor! Doamne, am câștigat. Doamne, fac infarct! Vai de capul meu, parcă trăiesc un vis. Deci nu pot să cred, nu am câștigat în viața mea nimic. Premiul nu e doar al meu, am câștigat toți. Datorită lor sunt câștigătoare!”, a completat Florica Boboi, printre lacrimi de fericire.

citește și...