Brigitta Gheorghe a părăsit competiția ”Chefi la cuțite”

24.11.2022, 12:33
Brigitta Gheorghe a părăsit competiția ”Chefi la cuțite”
Brigitta Gheorghe a părăsit competiția ”Chefi la cuțite”

Cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pornit în ediția Chefi la cuțite de aseară într-o călătorie culinară în jurul lumii, care le-a prilejuit explorarea unor tărâmuri gastronomice necunoscute. Provocarea lansată de Gina Pistol a fost aceea de a crea farfurii în care să se regăsească preparate din trei țări. Destinațiile alese nu au fost, însă, deloc unele facile.

Astfel, după ce a dat răspunsul corect la ghicitoarea spusă de Gina, Chef Dumitrescu a avut privilegiul de a stabili itinerarul culinar al fiecărei echipe, alegând destinațiile dintre cele 12 țări numite de Gina. Pentru echipa sa a păstrat Statele Unite ale Americii, Japonia și India, pentru echipa lui Sorin Bontea a ales Panama, Kenya și Emiratele Arabe Unite, iar pe cei din echipa lui Cătălin Scărlătescu i-a trimis în Burkina Faso, Trinidad Tobago și Bangladesh.

Nici din battle-ul de aseară nu a lipsit nota de umor care a condimentat competiția, Chef Cătălin Scărlătescu folosind amuleta care i-a obligat pe ceilalți doi Chefi să spună ”Vai de mine” înainte de fiecare propoziție. Cel care s-a adaptat cel mai bine acestei porunci a fost Chef Bontea: ””Vai de mine” făcea parte din mine”, a spus el, la un moment dat, cu umor. De partea cealaltă, Chef Dumitrescu nu a fost în cea mai bună formă, după o perioadă suprasolicitantă, în care a avut nevoie și de perfuzie. ”Mă simt puțin mai bine decât ieri, dar nu sunt încă în formă”, a spus juratul, pentru care amuleta folosită de Chef Scărlătescu nu a fost deloc comodă, astfel că a primit și sancțiunea ”freeze”, care cere stoparea oricărei activități a echipei lui la bancurile de lucru. Unul dintre minutele de ”freeze” pe care le-a primit a fost cauzat de câteva momente tensionate create între el și Brigitta Gheorghe.

Brigitta Gheorghe a părăsit competiția ”Chefi la cuțite”.  Ce a declarat chef Florin Dumitescu

Proba a fost câștigată de echipa lui Chef Scărlătescu, iar la proba eliminatorie, Chef Bontea a folosit o amuletă specială: ”Poți da imunitate unuia dintre concurenți dacă echipa ta intră la individuale”. Concurentul protejat de el a fost Titus Antonescu, care de asemenea nu a avut o stare de sănătate bună. Cel mai mic punctaj al serii la proba eliminatorie l-a primit Brigitta Gheorghe, concurenta lui Chef Dumitrescu, care a părăsit astfel concursul cu o farfurie de 9 puncte.

”Și eu și ceilalți doi Chefi am văzut-o, încă de la început, după primele battle-uri și primele dueluri, ca fiind printre finaliști. Din păcate, n-a ajuns nici măcar în utimul battle și-mi pare foarte rău”, a declarat Chef Dumitrescu. Săptămâna viitoare, competiția Chefi la cuțite ajunge în ultimele etape – după cel din urmă battle și faza semifinalei, marea finală va fi difuzată de Antena 1 pe 1 decembrie. Luni, marți, miercuri și joi, de la 20:30, tensiunea va fi la cote maxime în bucătăria show-ului culinar! Așadar, urmează săptămâna de foc pentru sezonul 10 Chefi la cuțite, cu un maraton de patru ediții, care va culmina cu finala de pe 1 decembrie.

 

 

citește și...