Brândușa Covalciuc, mărturii cutremurătoare despre moartea soțului! Ce a dezvăluit artista de muzică populară

26.01.2021, 13:00
Brândușa Covalciuc, mărturii cutremurătoare despre moartea soțului! Ce a dezvăluit artista de muzică populară
Brândușa Covalciuc, mărturii cutremurătoare despre moartea soțului! Ce a dezvăluit artista de muzică populară

Solista de muzică populară Brândușa Covalciuc și-a pierdut soțul în ianuarie 2019, după o lungă și grea suferință. Cristinel Ciobanu fusese diagnosticat în urmă cu mai mulți ani cu o boală grea.

Acum, la doi de la decesul bărbatului, Brîndușa Covalciuc Ciobanu a făcut mărturisiri cutremurătoare. Solista a dezvăluit că medicii i-au pus un diagnostic greșit soțului său, motiv pentru care nu a mai putut fi pus pe lista de transplant de ficat.

Brîndușa Covalciuc Ciobanu a luptat din răsputeri pentru a-și salva soțul, însă totul a fost în zadar. Deși au trecut doi ani de când este singură, cântăreața a spus că încă își visează soțul.

Brândușa Covalciuc și-a pierdut soțul în 2019

‘Singuratatea este foarte grea. Peste tot, prin casa, pe unde ma uit il vad. Daca ma uit la canapea sau daca stau in sufragerie la televizor, e ca si cum ar fi langa mine. De multe ori vizionam filme impreuna si, acum, in locul in care statea el pe canapea am pus o pernuta cu poza noastra. E ca si cum ar fi langa mine. Nu l-am visat foarte des. Ultima data, paradoxal, desi cand il visam ma trezeam cu sufletul gol, m-am trezit imbratisandu-ne. A fost ca si cum era reala imbratisarea si n-am mai avut acea stare de gol‘, a mărturisit solista în cadrul emisiunii ‘Folclorul sub lupă’.

Brândușa Covalciuc a mai dezvăluit că partenerul ei a fost internat la spitalul Fundeni înainte de a deceda. El spera că va putea beneficia de un transplant de ficat care să îl salveze.

Doctorii i-ar fi greșit diagnosticul

În urma mai multor investigații medicale, solista a mărturisit că soțul său a primit un diagnostic greșit. Din nefericire, bărbatul s-a stins din viață la doar 56 de ani. La necropsie, Brândușa Covalciuc a aflat că bărbatul putea fi salvat.

‘Am sperat intr-un transplant hepatic. Lucru care daca nu a vrut Dumnezeu, nu s-a intamplat. Sotul meu era pe o lista de transplant, i s-a spus la un moment dat la tomograf ca are o aspergiloza pe unul dintre plamani iar anestezista de la spitalul Fundeni nu a vrut, a zis ca moare in transplant sau dupa. Atunci a ramas in voia Domnului. Dupa moartea lui am solicitat o necropsie, ca sa ma conving, si mi s-a spus ca n-a avut nicio aspergiloza’, a mai spus aceasta.

citește și...