Bodo, de la Proconsul”, despre căsătoria cu Loredana. ”Nu îmi făceam vreun gând cum că mă voi recăsători vreodată”

27.08.2022, 15:34
Bodo, de la Proconsul”, despre căsătoria cu Loredana. ”Nu îmi făceam vreun gând cum că mă voi recăsători vreodată”
Bodo, de la Proconsul”, despre căsătoria cu Loredana

Binecunoscutul solist al trupei Proconsul, Bodo, în vârstă de 54 de ani, făcut decșarații despre partenera sa de viață și despre cum a ajuns să se căsătorească cu Loredana. ”Nu îmi făceam vreun gând cum că mă voi recăsători vreodată”, a spus artistul, pe numele său real Bogdan Marin, la un post de televiziune.

Celebrul solist de la trupa Proconsul, Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, a hotărât, în urmă cu ceva timp,  să se mute din București, împreună cu soția, Loredana Marin, și cu cei doi băieți, Dani și Filip, într-o comună din Argeș,Dobrești,  unde dețin o casă.

Înainte de a o cunoaște pe Loredana, actuala sa soție, Bodo a mai fost căsătorit cu Ioana Băsescu, fiica cea mare a lui Traian Băsescu, fostul președintre al României. La postul de televiziune Antena Stars, Bodo a mărturisit că la începutul relației sale cu Loredana nu se gândea că avea să se recăsătorească.

Bodo, de la Proconsul”, despre căsătoria cu Loredana. ”Cred că a fost cu folos întâlnirea mea cu Loredana. Nu cred, sunt sigur că a fost cu folos”

„La momentul respectiv, nu bănuiam, nici nu mă gândeam și nu îmi făceam vreun gând cum că mă voi recăsători vreodată. Pentru mine era gata. Cred că a fost cu folos întâlnirea mea cu Loredana. Nu cred, sunt sigur că a fost cu folos”, a declarat Bodo, citat de spynews.ro.

Loredana, actuala soție a lui Bodo a adăugat: „Bodo, când m-a cunoscut, mi-a zis așa, „Fii atentă, fată, îți spun trei lucruri. Mi-a zis așa: „Vezi că nu spun prea mult te iubesc, spun spre deloc. Doi, nu o să mă mai recăsătoresc niciodată, pentru că am fost căsătorit. Nu mai vreau. Mi-a ajuns. Și al treilea, vezi că eu o să mă duc foarte des la pescuit”. (…) Deci, îmi spune de nu știu câte ori pe zi „te iubesc”, s-a și căsătorit cu mine, n-a mai fost nici la pescuit. Eu m-am simțit mai iubită de el, decât el de mine, pentru că el este foarte bun cu mine și ăsta este limbajul meu de dragoste”.

citește și...