Bianca Rus suferă profund după moartea bunicii sale. ”Am căzut pe o canapea și nu am mai știut de capul meu”

03.02.2022, 12:12
Bianca Rus suferă profund după moartea bunicii sale. ”Am căzut pe o canapea și nu am mai știut de capul meu”
Bianca Rus suferă profund după moartea bunicii sale. ”Am căzut pe o canapea și nu am mai știut de capul meu”

Bianca Rus a trecut prin momente extrem de grele de curând. Artista a piuerdurt-o pe bunica sa, cu care avea o relație extrem de apropiată. Vedeta suferă profund după moartea bunicii sale. Bianca Rus a povestit la TV cum a primit vestea despre moartea bunic sale. ”Am căzut pe o canapea și nu am mai știut de capul meu”, a mărturisit ea.

Bunica Biancăi Rus s-a stins din viață în data de 26 ianuarie anul acesta. Artista avea o relație extrem de apropiată cu acesta și nu-și poate reveni după pierderea ei.

Invitată la emisiunea ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, Bianca Rus a vorbit despre bunica sa și despre cum a primit vestea dispariției acesteia.

Bianca Rus suferă profund după moartea bunicii sale. ”Era o femeie super puternică, era soarele meu”

„Pe 26 am primit vestea. E teribil ceea ce se întâmplă cu mine acum. Eram la fata care mă îmbracă și probam niște ținute, aveam de făcut un videoclip. Am primit un telefon și am auzit o voce foarte supărată și am înțeles că a murit bunica. Am căzut pe canapea și nu am mai știut de capul meu, pe unde am ieșit, pe unde am venit, unde e ieșirea. Am luat mașina și am condus 700 de kilometri. Înainte să se întâmple toate astea am vorbit pe video cu ea și i-am zis: Buni, te iubesc din suflet. Te rog așteaptă-mă de Paște. Nu m-a mai așteptat. S-a dus fără să o mai văd”, a declarat Bianca Rus, citată de wowbiz.ro.

„Nu avea absolut nimic, era perfect sănătoasă. Avea o durere la burtă, am dus-o la spital, au operat-o. De acolo a început nebunia. A plecat pe picioarele ei, mânca și se îmbrăca singură. Era o femeie super puternică, era soarele meu. Îi mulțumesc din suflet că m-a crescut. A fost alături de mine, mă învăța să vorbesc, să cânt, rugăciuni, să gătesc”, a adăugat artista.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio. ”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Bianca Rus trăiește o nouă poveste de dragoste. Bianca Rus a fost prezentă alături de noul iubit la botezul mezinei Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf. Acesta a dat amănunte despre partenerul ei: ”Da, suntem frumoși împreună. Referitor la băiat, este un prieten de-al lui Zuluf, e fost fotbalist, nu cred că îl cunoașteți că nici el nu vă cunoaște pe voi. E un tip super, dacă nu era super nu stăteam la discuții. Ne știm de foarte mult timp”.

citește și...