Bianca Rus, reacție halucinantă la adresa lui Cătălin Botezatu: “Prefer un fake decât o cârpă de designer”

12.03.2021, 09:15
Bianca Rus, reacție halucinantă la adresa lui Cătălin Botezatu: Prefer un fake decât o cârpă de designer
Bianca Rus, reacție halucinantă la adresa lui Cătălin Botezatu: "Prefer un fake decât o cârpă de designer"

Bianca Rus este foc și pară pe Cătălin Botezatu, după ce juratul de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a acuzat-o că poartă numai haine fake. 

În emisiunea ‘Teo Show’, designerul a avut replici acide la adresa Biancăi Rus, afirmând că poartă numai genți fake și adidași în mijlocul zăpezii.

Bianca Rus l-a desființat pe Bote

„Bianca Rus a fost degeaba la Nu e singura concurentă care a trecut pe acolo degeaba. Au mai fost și altele, care nu au înțeles nimic”, a spus Botezatu, desființând ținuta purtată de Bianca Rus.

Mărturisirile juratului de la Kanal D nu i-au picat deloc bine Biancăi Rus, care a răbufnit la adresa lui Bote.

 „Să-ți permiți să cumperi cârpe de la Botezatu, un om normal lucrează doi ani. Mă îmbrac după bugetul meu și cum îmi place mie. Dacă Bote nu-și recunoaște și nu-i place creația lui, mie de ce mi-ar plăcea? Prefer un fake decât o cârpă de designer neasumat. Mai am cale lungă până să ajung pe alee, Dragă Bote. Cum pe mine nu mă supăra criticile tale, sper că nici pe tine”, i-a transmis Bianca Rus designerului, prin intermediul unui mesaj acid, postat pe pagina ei de Facebook.

Bianca Rus s-a mai certat cu Cătălin Botezatu

Într-o ediție a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Bianca Rus a apărut într-o haină despre care a spus că ar fi creată de Cătălin Botezatu. Concurenta a mărturisit că și-a achiziționat-o în urmă cu mai mulți ani, din dorința de a purta un articol vestimentar semnat de celebrul designer. Realitatea era alta.

Încă de la prima vedere, Cătălin Botezatu a asigurat-o pe Bianca Rus că haina pe care și-a achiziționat-o nu ar face parte din colecțiile creatorului de modă. Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” a spus că haina este un fals glosolan.

“Nu are etichetă, în primul rând. Cineva te-a păcălit. Nu folosesc astfel de căptuşeli ieftine şi nu un astfel de material. Ca să nu mai vorbim că este lucrată foarte prost. Niciodată nu am făcut o astfel de jachetă!”, a punctat Cătălin Botezatu.

citește și...