Bianca Rus, atac la Cristina Șișcanu. ”Dacă nu mai ai subiecte de discuţie, du-te acasă!”

21.10.2020, 12:05
Bianca Rus, atac la Cristina Șișcanu. ”Dacă nu mai ai subiecte de discuţie, du-te acasă!”
Bianca Rus, atac la Cristina Șișcanu. ”Dacă nu mai ai subiecte de discuţie, du-te acasă!”

Bianca Rus a atacat-o dur pe Cristina Șișcanu, fosta sa colegă de la emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, transmisă de postul de televiziune Kanal D.

Bianca Rus a fost eliminată din competiția ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Cristina Șișcanu, una dintre vedete care concurează în acest sezon al emisiunii, a ajuns în vizorul Biancăi Rus, care se declară deranjată de faptul că jurnalista continuă să vorbească despre ea la emisiune, deși nu mai este concurentă.

”După plecarea mea din emisiune, Cristina văd că nu are subiecte de discuţie şi aduce în atenţie numele Bia. Draga mea, dacă nu mai ai subiecte de discuţie, du-te acasă! Ce tot vorbeşti tu de Bia? Pe bune, chiar nu înţeleg ce trebuia să mă pomenească pe mine!”, a declarat Bianca Rus pentru wowbiz.ro.

Bianca Rus s-a arătat deranjată și de faptul că deși Cristina Șișcanu nu are ținute bune în concurs, acestea ar fi apreciate de cei trei jurați de la emisiune: Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu.

”Din punct de vedere vestimentar, în ultima gală, draga mea, ai fost varză cu penele alea în cap. Ea a fost foarte prost îmbrăcată în ultima gală, dar nu numai atunci. Am avut ţinute la fel cu ea, la mine nu a fost bine, la ea a fost bine. Pe bune, despre ce vorbim…”, a mai spus Bianca Rus, conform sursei mai sus-menționate.

Ce spune Bianca Rus despre viața ei

Bianca Rus a vorbit, de curând, despre eventualitatea de a deveni mămică.

”Mi-ar plăcea să fie și tatăl bebelușului, după care să fie și bebelușul. Părinții mei chiar își doresc să aibă un nepoțel. Poate peste un an, doi, trei, o să apară și nepoțelul”, a declarat Bianca Rus.

”Mai bucurați-vă de mine așa cum sunt! Nu știu dacă sunt pregătită sau nu! Nu știu dacă m-aș vedea mămică, nu știu de cât de bună aș fi ca mamă! Nu știu să schimb scutece. De mică visam că o să fiu mamă, dar nu știu. Îmi doresc, dar nici nu pot să-mi imaginez acum”, a adăugat ea.

citește și...