Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit. ”Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face!”

28.09.2021, 13:36
Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit. ”Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face!”

Cântăreața Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate după ce, în ultima perioadă de timp a dat jos foarte multe kilograme. ”Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face!”, a explicat aceasta. Bianca Rus a mărturisit că acum face eforturi pentru a mai lua în greutate.

Bianca Rus a slăbit spectaculos în ultimii ani, însă acest lucru i-a dat organismul peste cap.

Artista a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate.

Bianca Rus, probleme grave după ce a slăbit. ”Analizele sunt praf, sunt foarte proaste”

Bianca Rus, în vârstă de 33 de ani, a slăbit 70 kg în urma operației de micșorare a stomacului prin care a trecut în anul 2018. În prezent, aceasta cântărește 50 de kilograme. Nu are poftă de mâncare și a ajuns să recurgă la perfuzii.

”Mă hrănesc prin perfuzii! Vine asistenta acasă de două ori pe săptămână și mi le face! Analizele mele sunt praf, sunt foarte proaste! Nu pot să mănânc mai nimic de când am făcut operația de gastric sleeve. Nu-mi place nimic. S-a micșorat foarte tare stomacul. Nu mi-e poftă de absolut nimic. Acum mă chinui să mă îngraș, să mănânc pâine multă. O pâine pe zi ar fi indicat în cazul meu”, a declarat Bianca Rus pentru click.ro.

Bianca Rus a fost căsătorită

Bianca Rus a fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu Antonio, însă cei doi au ajuns la divorț. Vedeta s-a declarat extrem de fericită după separarea de Antonio.

”Mă bucur, și îi mulțumesc lui Dumnezeu, că am scăpat de un om violent, un om care m-a agresat, un om care a agresat niște bătrâni și i-a amenințat că-i omoară, le-a distrus ușa, l-a luat poliția în cătușe de la bătrânii respectivi. Pe baza alcoolului, tot timpul era sub influența alcoolului. M-a agresat și pe mine, a spart totul în casă”, mărturisea Bianca Rus după separarea de fostul ei partener de viață, Antonio.

Bianca Rus are un nou iubit

Bianca Rus trăiește o nouă poveste de dragoste. Bianca Rus a fost prezentă recent alături de noul iubit la botezul mezinei Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf. Acesta a dat noi amănunte despre partenerul ei:

”Da, suntem frumoși împreună. Referitor la băiat, este un prieten de-al lui Zuluf, e fost fotbalist, nu cred că îl cunoașteți că nici el nu vă cunoaște pe voi. E un tip super, dacă nu era super nu stăteam la discuții. Ne știm de foarte mult timp”.

citește și...