Bianca Rus, dezvăluiri despre divorțul de fostul soț: ”Și-a arătat adevărata față”. Cum arată bărbatul perfect pentru artistă

21.12.2021, 11:31

Bianca Rus este din nou singură. Artista a trecut recent printr-un divorț și și-a deschis inima cu privire la ce nu a funcționat în fosta relație și ce își dorește de la viitorul partener. Bianca Rus este în căutarea unui partenere de viață. Cum arată bărbatul perfect pentru ea?

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, blondina a dezvăluit motivul pentru care nu a reușit să își găsească sufletul pereche.

Cântăreața a făcut mărturisiri despre motivul despărțirii de fostul soț. Această a mărturisit că fostul ei partener consumă des alcool, iar acest lucru a pus capăt căsniciei.

Bianca Rus: ”Și-a arătat adevărata față”

”Niciodată părinții mei nu s-au băgat în relațiile mele. Ai mei sunt la 700 de kilometri distanță și vorbele le suflă vântul, eu trebuie să fiu deșteaptă, să iau tot ce este bun de la ei și sa pun în practică. Despre fostul soț mie nu mi s-a spus nimic de rău, însă eu nu am putut să stau lângă un bețiv. Eu nu pot să stau lângă un om care bea, dacă eu nu am vicii.

La început nu consuma alcool, dar apoi și-a arătat adevărata fața”, a declarat Bianca Rus, la un post de televiziune.

Cum arată bărbatul perfect pentru Bianca Rus 

Bianca Rus a vorbit despre ce își dorește de la un bărbat. Dezamăgită de relațiile anterioare, cântăreața a spus că vrea să aibă alături un bărbat care știe ce vrea de la viață. De asmenea, ea a mărturisit că își dorește să întâlnească pe cineva cu care să poată întemeia o familie și o căsnicie îndelungată.

”Nu o să-mi iau lângă mine un copil sau un băiat care nu știe de capul lui, nici unul care doarme sub pod. Nu vreau nici un milionar în euro. Nu aspectul fizic este foarte important, pentru mine contează să fie familist, să pot să am o căsnicie îndelungată cu el. Eu nu pot să cunosc un bărbat într-o zi”, a mai spus cântăreața.

citește și...