Bianca Rus a ajuns piele și os! Cum arată acum vedeta, după ce a slăbit peste 60 de kg

13.07.2019, 13:58

Nici nu zici că este ea! Bianca Rus a slăbit enorm, iar acum a ajuns de nerecunoscut. Bruneta a trecut printr-o transformare spectaculoasă în ultimul an.

Bianca Rus a ajuns piele și os! Cum arată acum vedeta, după ce a slăbit peste 60 de kg

Solista de 31 de ani a reușit să dea jos mai bine de 60 de kilograme, după ce și-a micșorat stomacul în 2018. Cu toate acestea, Bianca nu a fost mulțumită și a început un program stric de sport, cu un antrenor personal.

‘Am făcut operaţie de micşorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paşte vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase şi care îngraşă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne’, a declarat Bianca Rus pentru VIVA!

Bianca Rus este cu totul altă persoană, iar la ultima apariție publică aproape că i-a lăsat mască pe cei prezenți. Acum, vedeta poate să îmbrace orice fel de haine. La evenimentul de lansare a trupei Andre, Bianca a purtat o fustă mini, albă, și o bluză tot albă, cu vedere la buric.

‘Sunt mulțumită de felul în care arăt, dar vreau și mai mult de la mine. Acum am început să merg în fiecare zi la sală și am un program de două ore de mișcare pe zi, ceea ce mă ajută să se vadă rezultatele destul de rapid. La mâncare nu am restricții, mănânc de trei ori pe zi, însă foarte puțin. Mai am de lucrat, chiar dacă multe persoane mi-au zis că arăt foarte bine. În momentul de față lucrez doar la menținere și la tonifiere, nu aș putea să zic că îmi mai doresc să slăbesc. Am ajuns și imaginea unui antrenor de sport în aceste momente, ceea ce mă bucură foarte mult’, a declarat Bianca Rus pentru Click!.

Bianca Rus se află în plin scandal de divorț cu actualul ei soț, Antonio. Căsnicia lor a durat doar două luni. La finalul anului trecut, chiar înainte de Crăciun, Bianca Rus și Antonio au decis să divorțeze.

citește și...