Bianca Drăgușanu, un nou proiect. ”Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV!”

16.11.2020, 15:01
Bianca Drăgușanu, un nou proiect. ”Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV!”
Bianca Drăgușanu, un nou proiect. ”Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV!”

Bianca Drăgușanu a anunțat că a semnat cu un post de televiziune pentru un nou proiect în care aceasta își expune viața personală.

Potrivit revistei Viva, Bianca Drăgușanu a semnat cu un post TV și urmează să apară într-o emisiune unde va face dezvăluiri din viața ei.

”În curând, o să ne vedem live, aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o să vă povestesc detalii picante din viața mea personală. O să fac unele dezvăluiri, exact așa cum v-am spus și zilele trecute, în care o să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ”ciupercuțe” apărute după ploaie. Să vedeți când o să înceapă telenovela pe TV! Dar, nu vă dau mai multe detalii, că știu că o să fiți cu ochii pe mine în fiecare seară. Mă rog, dimineața, când se difuzează emisiunea. O să fiți cu ochii pe mine! Și pe telenovela vieții mele, pentru că Bianca are telenovelă în viața ei. E un fel de ”Game of Thrones”, dar regina nu moare niciodată! (…). ”Game of Thrones”, cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, câștigă, pentru că e corectă, e asumată. (…). Da, facem o telenovelă despre viața reală a mea”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram Stories, conform sursei citate.

Bianca Drăgușanu a ajuns cunoscută după ce a participat la emisiunea ”Din Dragoste”

În urmă cu peste 15 ani, Bianca Drăgușanu apărea la TV, la emisiunea ”Din dragoste”, moderată de Mircea Radu, unde încerca să cucerească inima primului ei iubit, Mihai.

Prima apariție la TV a Biancăi Drăgușanu a fost la emisiunea ”Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu. La acea vreme, Bianca Drăgușanu încerca să-l recâștige pe iubitul ei, Mihai. Chiar dacă acesta a cerut-o atunci în căsătorie, lucrurile nu au mers între ei și au ajuns la despărțire.

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu Cătălin Botezatu, ASdrian Cristea și alții. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorul de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia. Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară cu afaceristul Alex Bodi, de care a divorțat în luna martie a acestui an.

citește și...