Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi după ce s-au împăcat. Gabi Bădălău a luat foc

21.05.2021, 10:53
Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi după ce s-au împăcat. Gabi Bădălău a luat foc
Primele imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi după ce s-au împăcat. Gabi Bădălău a luat foc

Inevitabilul s-a produs! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat. Cei doi au petrecut de zor, zilele trecute, la un local de lux situat pe malul lacului Herăstrău, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România. 

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou împreună sau cel puțin așa arată imaginile surprinse de paparazzi într-un local din București. Cei doi foști soți au trăit clipe memorabile și și-au adus aminte de vremurile bune, pe melodiile de dragoste ale lui Adi Minune.

Deși au stat la două mese distanță, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au sorbit din priviri, iar cei din jurul lor au observat că aceștia abia dacă mai puteau sta departe unul de celălalt.

Gabi Bădălău, criză de gelozie

Mai mult de atât, Alex Bodi a făcut un gest incredibil față de Bianca și i-a dat mai multe buchete de trandafiri, dar a și sărutat-o pe obraz. Colac peste pupăză, seara celor doi a fost întreruptă de Gabi Bădălău, care ar fi luat-o pe Bianca Drăgușanu din local și i-ar fi făcut o scenă de gelozie, în plină stradă. Mai mult de atât, Bădălău ar fi rupt trandafirii Biancăi primiți de la Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, din nou la medicul estetician

Bianca Drăgușanu a ajuns din nou pe mâna medicului estetician, după ce a constatat că nu este mulțumită de operațiile pe care și le-a făcut în ultimii ani la nivelul feței.

”Am ajuns din nou la Cluj, pentru că așa cum vă spuneam la începutul săptămânii mi-am făcut programare ca să ajung la doamna doctor. Râdem, glumim, dar eu chiar am multe chestii de corectat, atât la forma feței, cât și la buzele astea de care efectiv mi-am bătut joc în ultimii ani din viața mea.

Am constatat că trebuie să le topim și să le reinjectăm din nou când vor fi vindecate, ca să arate cum trebuie. Până ajungem la partea cu buzele, astea vrem să continuăm cu jawline-ul pentru că data trecută am făcut parțial.”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

citește și...