Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți pe litoral

14.07.2022, 13:44

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au decis să uite momentele mai puțin plăcute din trecut și au revenit la sentimente mai bune. Cuplul a decis să marcheze împăcare pe litoral și să arate că nu pot trăi unul fără celălalt.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai controversate cupluri. Cei doi s-au tot certat în ultima vreme, iar relația lor este una destul de agitată.

Unul dintre cele mai tensionate momente din relația a fost când blondina și-a prins iubitul la o petrecere pentru adulți. Vedeta s-a aprins atât de tare încât “a intrat pe ușă cu o bâtă de baseball și a lovit în tot ce a prins”. 

Bianca Dragușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat

Chiar dacă recent fosta prezentatoare TV declara că începe să-și piardă interesul pentru Gabi Bădălău, după ce l-a iertat de prea multe ori  și a ajuns la capătul răbdării, se pare că aceasta nu poate sta prea departe pentru mult timp de omul de afaceri.

Cei doi au decis să se împace și să sărbătorească pe nisipul fierbinte de pe litoral. Cuplul pare în fotografii că se simte bine și este extrem de relaxat.

 „Sunt un om care iartă până când nu mai iubește”

Recent, vedeta se declara categorică la adresa lui Gabi Bădălău și mărturisea că a ajuns la limita și nu poate ierta la nesfârșit.

„Statutul meu e complicat. Acum sunt cum mă vezi: roz și singură. Eu sunt un om care iartă, iartă, iartă … până când nu mai iubește și e posibil să fi ajuns la momentul în care nu mă mai interesează să mă mai întorc. Nu sunt cenușăreasa să-mi pierd pantoful, eu sunt Bianca Drăgușanu. (…) Sunt singura femeie mințită, înșelată? Nu sunt! Și pe Angelina Jolie a înșelat-o Brad Pitt. Nu mă interesează lucrurile astea superficiale, din punctul meu de vedere. Lucrurile astea nu mă pot rănii, mi se par joacă imatură. (…) Eu sunt o femeie foarte puternică, care își dorește să fie femeie și care își dorește poate la rândul ei să fie dominată, dar pentru trebuie un bărbat puternic, nu un copil nehotărât în viață.”, a mai declarat diva.

citește și...