Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. De ce au decis să se separe

19.05.2020, 14:38
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou. De ce au decis să se separe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns din nou la deaspărțire. Cei doi își făcuseră chiar și planuri să se căsătorească din nou.

Bianca Drăgușanu s-a căsătorit pentru a doua oară cu afaceristul Alex Bodi, de care a divorțat în luna martie a acestuian. Însă, acum cei doi și-au reluat povestea de dragoste.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu și-au petrecut împreună perioada de izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Păreau că se înțeleg perfect și chiar își făcuseră din nou planuri de căsătorie.

Însă povestea lor de dragoste s-a încheiat din nou, potrivit spynews.ro. Se pare că motivele pentru care cei doi au decis să se separe din nou sunt legate de lipsa respectului și infidelitatea afaceristului.

Prima apariție la TV

Prima apariție la TV a Biancăi Drăgușanu a fost la emisiunea ”Din Dragoste”, moderată de Mircea Radu. La acea vreme, Bianca Drăgușanu încerca să-l recâștige pe iubiul ei, Mihai. Chiar dacă acesta a cerut-o atunci în căsătorie, lucrurile nu au mers între ei și au ajuns la despărțire. Ulterior, Bianca Drăgușanu a devenit una dintre cele mai cunoscute și mai controversate apariții din showbiz-ul românesc.

S-a iubit cu bărbați celebri

De-a lungul anilor, Bianca Drăgușanu a avut relații cu Cătălin Botezatu, Adrian Cristea și alți bărbați celebri din lumea mondenă autohtonă. A fost căsătorită pentru o scurtă perioadă de timp cu prezentatorl de televiziune Victor Slav, împreună cu care are o fetiță, Sofia Natalia.

citește și...