Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Vedeta a confirmat!

10.03.2020, 09:09
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Vedeta a confirmat!
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează. Vedeta a confirmat!

Nu mai e cale de împăcare între Bianca Drăgușanu și soțul ei, Alex Bodi. Vedeta a confirmat că divorțează de cel de-al doilea soț al ei.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis să pună capăt căsniciei lor după scandalul teribil care a avut loc între cei doi în acest weekend, de ziua de naștere a vedetei.

Bianca Drăgușanu, care tocmai a împlinit 38 de ani, se afla în parc alături de mama sa și Alex Bodi, când a izbucnit un scandal de proporții între ginere și soacră. Femeia s-ar fi simțit agresată, amenințată, iar din acest motiv a apelat la ajutorul autorităților. Totul ar fi început după o discuție mai aprinsă între cei doi, în care Alex Bodi s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea mamei soției sale.

Potrivit wowbiz.ro, cel care a inițiat procedura de divorț este Alex Bodi. Omul de afaceri i-a trimis Biancăi o notificare pentru a se prezenta în fața notarului încă din data de 28 ianuarie. Cei doi au stabilit de comun acord data de 10 martie ca dată a divorțului.

Bianca Drăgușanu a confirmat că divorțează de Alex Bodi.

“Este adevărat, Vom divorța!”, a spus vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...