Mama Biancăi Drăgușanu rupe tăcerea după ce a fost agresată de ginerele său! Ce a povestit Madi polițiștilor: ‘Este agresiv cu fiica mea’

09.03.2020, 14:06
Mama Biancăi Drăgușanu rupe tăcerea după ce a fost agresată de ginerele său! Ce a povestit Madi polițiștilor: 'Este agresiv cu fiica mea'
Mama Biancăi Drăgușanu rupe tăcerea după ce a fost agresată de ginerele său: 'Este agresiv cu fiica mea'

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se află din nou în mijlocul unui scandal de proporții! În ziua în care blondina a împlinit 38 de ani, ea și soțul său s-au certat crunt și a fost nevoie de intervenția poliției.

Mama Biancăi Drăgușanu rupe tăcerea după ce a fost agresată de ginerele său: ‘Este agresiv cu fiica mea’

Totul s-ar fi petrecut într-un parc din Capitală, unde cei doi se aflau alături de mama vedetei și fetița ei. Un martor a povestit că Alex Bodi a început să o înjure pe Madi Drăgușanu și chiar ar fi sărit să o lovească. Femeia a încercat să aplaneze un conflict între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi.

‘S-a întâmplat pe la 1-2 după amiază, eram acolo. Am văzut cum acest Alex s-a ridicat de pe bancă, s-a dus către mama Biancăi și a înjurat-o de morți. Și a dat, așa, cu capul înspre ea. A vrut să-i dea cu capul în gură (…) Doamna a plecat, s-a îndepărtat, s-a dus după fetiță la locul de joacă, ei au rămas pe bancă. Ea a încercat să-l împace, l-a luat cu frumosul, să discute cu el.

El era foarte agitat, se uita în telefon, nu știu… Au început să se certe, se certau pe telefon, trăgeau de el. Mama ei tremura și a spus apoi că nu mai poate, că o bate mereu pe Bianca, mereu se ceartă cu ea. Că astă-noapte a avut iar ceartă cu ea, scandal până la 3 dimineața! Mama Biancăi a sunat la Poliție, i-a făcut reclamație’, a povestit martorul pentru Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

În fața polițiștilor, mama Biancăi Drăgușanu a declarat că Alex Bodi a fost agresiv cu fiica ei. În plus, cei doi soți ar fi avut o altercație și înainte de ziua Biancăi.

‘Este agresiv cu fiica mea! A făcut scandal în casă până la 3 dimineața. S-au certat două nopți la rând. Primul scandal a avut loc în seara de miercuri spre joi, iar totul a continuat și în noaptea de joi spre vineri’, ar fi mărturisit mama Biancăi Drăgușanu oamenilor legii.

citește și...