Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi din nou împreună. Primele declaraţii după scandalul din parcare

07.11.2019, 12:55

Când dragostea e mare… nimeni şi nimic nu o poate opri pe Bianca Drăguşanu. După ce au intentat divorţul şi au apărut în spaţiul public scenele de violenţă repetată la care a fost supusă blondina, se pare că dragostea lor este mult mai puternică.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au apărut recent împreună la un eveniment monden. Blondina a fost toată numai un zâmbet la braţul partenerului ei, ba chiar a vorbit râzând cu presa şi a dat declaraţii despre problemele pe care le au în cuplu.

„Lucrurile stau foarte bine şi o să fac o conferinţă de presă cu soţul meu şi o să vorbim despre relaţia noastră. Eu şi soţul meu nu avem planuri. După ce iau premiul o să vorbesc. Pentru mine adevărul este o provocare. Bineînţeles că îl iubesc în continuare pe Alex. Mă simt mândră pentru că sunt o femeie cu demnitate. Fiecare om are dreptul să comenteze sau nu. Fum fără foc nu iese şi îl aşteptăm pe soţul meu să vedem în ce măsură este dispus să lămurească anumite lucruri”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit spynews.ro.

Mai mult decât atât, Bianca nu a recunoscut că ar fi fost agresată de Alex Bodi. În mod surprinzător, vedeta a mărturisit că este foarte fericită lângă soţul ei, iar lucrurile care au apărut în presă le vor lămuri la momentul potrivit.

“Eu sunt foarte fericită şi foarte mândră. Consider că sunt un om echilibrat şi puternic. Consider că nimic nu este întâmplător şi cred că soţul meu va face tot ce este posibil să avem o căsătorie frumoasă şi să fim doi oameni fericiţi împreună.

sursă foto: antena stars

Nu ne lipseşte absolut nimic. Sper să ne dea Dumnezeu înţelepciunea să ne putem bucura de ceea ce avem, pentru că alţi oameni ar face orice să aibă ce avem noi: copii, sănătate. (…) Nu ne leagă altceva decât ceea ce suntem noi doi. Mi-a dovedit că nu poate trăi fără mine şi că mă iubeşte foarte mult”, a completat Bianca Drăguşanu.

Primele declaraţii, după scandalul din parcare

Soțul Biancăi Drăgușanu neagă că ar fi vrut s-o lovească pe Bianca sau că ar fi amenințat-o. Ba din contră, Bodi susține că își dorea s-o ia în brațe, potrivit wowbiz.ro

Alex Bodi: Eu am luat-o în brațe, s-a urcat pe mașină, am intrat apoi în restaurant, am plecat împreună… Ce cuțite, ce picioare să-i dau? Nu e de împăcat, noi nu am fost certați. Avem niște chestii… Pur și simplu de orgolii, niște reproșuri. Sună acolo, demonstrează-mi aia, fă-mi aia. Nici vorbă de cuțit. Doamne ferește! Ea și-a băgat telefonul și i-am zis: dacă vrei să scoți telefonul afară, îți rup geaca! Eu pot să fac orice și lumea interpretează cum vrea ea. Păi dacă ea se urca… Păi poate voiam să facem dragoste pe mașină, de ce nu ați zis așa?

Bianca Drăgușanu: Te rog frumos să încetezi, Alex, cu atitudinea asta! Nu ai cum să declari lucrurile astea. Noi avem niște discuții, dacă se poate publice acum, despre relația și viitorul relației noastre. Nu mă simt datoare să dau explicații nimănui.

citește și...