Bianca Drăguşanu, agresată în public de Alex Bodi! Totul s-a petrecut în parcarea unui restaurant celebru din Capitală!

06.11.2019, 17:52

Bianca Drăguşanu a trecut prin clipe de groază. Se pare că agresiunile din partea fostului soţ continuă şi sunt din ce în ce mai grave. Blondina a fost protagonista unui nou atac, de această dată în apropierea unui restaurant de fițe din Capitală.

Se pare că Bianca și Bodi se aflau lângă limuzina lor de lux și se certau, fără să se mai gândească deloc că ar putea fi văzuți de cineva! La un moment dat, lucrurile au degenerat, bărbatul a ridicat tonul și s-a îndreptat amenințător spre ea. Speriată, blonda, îmbrăcată într-o rochie neagră și pantofi cu toc, s-a urcat pe mașină și l-a împins cu piciorul pentru a se apăra de o eventuală agresiune fizică, potrivit kfetele.ro

Bianca Drăguşanu primele declaraţii despre agresiunea fostului partener

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru CANCAN.RO că situația nu era nici pe departe așa cum toată lumea credea, iar Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de omul de afaceri. Iar la aceste lucruri s-ar fi adăugat infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat pe parcursul timpului.

„M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat blondina unor prieteni.

Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos

“Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv”, a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.

 

citește și...