Bianca Drăgușanu se pregătește de măritiș cu Gabi Bădălău? Detalii explozive din relația celor doi

08.04.2021, 12:34
Bianca Drăgușanu se pregătește de măritiș cu Gabi Bădălău? Detalii explozive din relația celor doi
Bianca Drăgușanu se pregătește de măritiș cu Gabi Bădălău? Detalii explozive din relația celor doi

Biancăi Drăgușanu îi merge de minune în plan amoros! De aproape cinci luni, blondina se iubește cu Gabi Bădălău, iar relația lor avansează cu pași repezi. Mai ales acum, când se apropie divorțul afaceristului de mama copiilor săi, Claudia Pătrășcanu.

Surse din apropierea cuplului au dezvăluit că fosta prezentatoare de la Kanal D visează să se mărite cu Gabi Bădălău imediat ce divorțul lui se va finaliza, scrie Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

Bianca Drăgușanu se mărită a treia oară?

Gabi Bădălău s-a separat cu mare scandal de Claudia Pătrășcanu în urmă cu aproape doi ani. De atunci, cei doi se războiesc prin tribunale pentru custodia celor doi băieți pe care îi au, Gabriel Alexandru și Nicolas Mihail.

În curând, cei doi foști soți ar putea să se separe oficial, iar Gabi Bădălău va fi liber, în sfârșit, să-și trăiască povestea de iubire cu Bianca Drăgușanu.

“O să fie curând divorțat cu acte”, au declarat apropiații cuplului Gabi Bădălău – Bianca Drăgușanu.

Mai mult de atât, Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu locuiesc deja împreună, iar vedeta se înțelege de minune cu viitorii socri.

Bianca Drăgușanu, crize de gelozie cu Gabi Bădălău din cauza Iuliei Sălăgean

Bianca Drăgușanu l-a acuzat pe Bădălău că i-ar fi făcut ochi dulci Iuliei Sălăgean, buna ei prietenă și fosta soție a lui Alex Bodi.

Iulia Sălăgean ar fi stârnit crize de gelozie în relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu! Blondina ar fi fost geloasă și i-ar fi reproșat acest lucru lui Gabi Bădălău, scrie CANCAN.RO.

‘Înainte eram iubita ta. M-ai pus la categoria prieteni. Ia-o tu pe Iulia, Gabi! Îți dau numărul ei! Fă ce vrei cu Iulia și lasă-mă în pace! Hai că îți dau numărul de telefon al Iuliei. Vorbește cu ea. Eu am fost prietenă cu ea, dar cu tine ea nu’, i-a strigat Bianca lui Gabi Bădălău.

‘N-am nevoie, mă p^& pe ea. Dar tu ești în măsură să-mi închizi mie telefonul?! Bine, hai să închidem subiectul. Tu faci din astea cu mine, de pușcărie? Fă, tu ești proastă? Am halit-o eu pe asta, am vorbit eu vreodată cu ea? Am cunoscut-o de la tine’, i-ar fi spus Gabi Bădălău Biancăi Drăgușanu.

citește și...