Bianca Drăgușanu, reclamată la Protecția Animalelor. “Vreau să aflu cine este această persoană”

25.05.2022, 16:37

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, după ce și-a vopsit câinele, un animal pe care-l răsfață enorm, potrivit spuselor acesteia. Cum le-a răspuns blondina reprezentanților de la Protecția Animalelor.  “Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor pentru alegerea  de a-și vopsi cățelul. Vedeta a explicat cum a ajuns într-o astfel de situație, dar și cum a reușit să rezolve problema.

Recent, vedetă și-a vopsit cățelul parțial roz, care i-a adus o reclamație Protecția Animalelor, situație pe care a făcut-o publică situația pe contul său de Instagram.

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentruu că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…) .”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

Blondina este revoltată pentru că “o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-i facă reclamație”. Mai mult, fosta prezentatoare TV spune că animalul ei are parte de “tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie”, iar vopseaua a fost aplicată la un salon specializat. tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat că tehnoologie. Vedeta a mărturisit că va face tot posibilul să afle cine a reclamat-o.

“Vreau să aflu cine este această persoană”

,,Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (…) A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană”, a continuat Bianca.

citește și...