Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică în valoare de 30.000 de euro. Diva își va schimba din nou aspectul fizic

18.02.2022, 17:22
Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică în valoare de 30.000 de euro. Diva își va schimba din nou aspectul fizic

Bianca Drăgușanu apelează la o nouă intervenție estetică, în valoare de 30.000de euro. Diva își va schimba din nou aspectul fizic și nu se gândește prea mult la bani când vine vorba să investească în propria imagine. ”Tot ce contează pentru ea la nivel fizic, ușor narcisistă”, spune o sursă apropiata vedetei.

Fosta prezentatoare TV este una dintre cele mai controversate apariții în lumea mondenă. Vedeta a fost în lumina reflectoarelor, de-a lungul timpului, prin aparițiile sale alături de bărbați cu care avea o relație sau prin faptul că vorbea despre intervențiile estetice la care a apelat.

Blondina va apela la o nouă intervenție estetică. Dacă în urmă cu câteva zile, vedeta vorbea despre topirea acidului hialuronic din buze, acum blondina este hotărâtă să își facă o nouă intervenție estetică în valoare de 30.000 de euro.

Bianca Drăgușanu, o nouă intervenție estetică, în valoare de 30.000 de euro

Potrivit click.ro, fosta prezentatoare TV urmează să-și schimbe dantura, declarând că fațetele și implanturile vechi vor fi schimbate cu unele de ultimă generație. Blondina va investi 30.000 de euro în noile fațete.

„Bianca are grijă de fiecare apariție a ei, urmează să meargă la Timișoara că să-și schimbe fațetele dentare în unele mai noi, rezistente, mai scumpe, să aibă dinți mai frumoși. Ea dă mulți bani pe intervenții, este tot ce contează pentru ea la nivel fizic, ușor narcisistă, dar are și de ce.”, a declarat o sursă apropiată, pentru Click!

Bianca Drăgușanu și-a făcut ochi de pisică

Vedeta a apelat recent la o altă intervenție estetică și a optat pentru efectul de ochi de pisică, pe care l-a obținut prin operația de cantopexie. Intervenția nu costă mai puțîn de 2.500 de euro.

„Mă voi opera până în momentul în care voi considera că sunt perfectă, că sunt bine și că sunt cum vreau să fiu. Pot face mici îmbunătățiri pe ici pe colo, care să-mi ofere un confort psihic, care să mă facă să mă simt eu bine.

Eu fac lucrurile astea pentru mine, nu pentru altcineva. Asta e, îmi asum.”, spunea Bianca Drăgușanu.

citește și...