Bianca Drăgușanu, noi detalii despre audierile de la DIICOT și Parchet. ‘Am fost șantajată si manipulată un an de zile de la divorț’

23.02.2021, 10:49
Bianca Drăgușanu, noi detalii despre audierile de la DIICOT și Parchet. 'Am fost șantajată si manipulată un an de zile de la divorț'
Bianca Drăgușanu, noi detalii despre audierile de la DIICOT și Parchet. 'Am fost șantajată si manipulată un an de zile de la divorț'/ foto: captura video

Bianca Drăgușanu nu trece printr-o perioadă deloc favorabilă din viața ei! Blondina a fost citată să dea declarații atât de DIICOT Craiova, cât și de Parchet.

La DIICOT, vedeta a fost chemată să dea declarații în calitate de fostă soție a lui Alex Bodi. Ea este martor în dosarul de prostituție și proxenetism, în care Alex Bodi este anchetat în prezent.

Invitată luni seară, 22 februarie, în platoul emisiunii ‘Xtra Night Show’, alături de avocatul său. Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri incendiare.

Bianca Drăgușanu, despre violențele la care a fost supusă

“Nu e un context fericit, eu am fost citată în calitate de fosta soție a lui Alex Bodi, contrar gurilor rele care au spus că sunt turnătoare. Am zis adevărul, nu ai altă variantă, din ceea ce văzusem și ce făcusem împreună. El pleca și singur, nu știam unde se ducea și ce făcea. Am pus mâna pe Biblie și am jurat să spun adevărul.

Telefonul meu a fost ascultat atâta vreme, acolo mi-am dat seama. Am fost întrebată doar despre niște lucruri care se știau și am spus adevărul. Am răspuns clar la întrebări cu subiect și predicat. Unde am știut a trebuit să dau detalii și dovezi. Nu-l pot liniști pe Bodi în seara asta”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

A fost șantajată și amenințată după divorț

În plus, vedeta a dezvăluit că a fost audiată și la Parchet, în urma plângerii penale depusă de ea după bătăile încasate de la Alex Bodi.

“Am stat trei ore și jumătate la Parchet pe un scaun, nu am băut nici apă. A trebuit să stau să-mi amintesc niște situații. Aceste două dosare au la bază o fundație importantă , arată cât de periculos e omul ăsta. Eu vreau să se facă dreptate și fiecare pasăre va muri pe glasul ei. Pe 10 martie s-a făcut un an de când am divorțat și de când eu am fost terorizată constant.

Am fost șantajată si manipulată un an de zile de la divorț. Când a primit înștiințarea că am depus plângerea, el a dat tot. Eu un an am fost șantajată cu filmulețele alea. Eu îl consider un pericol pentru mine și pentru copilul meu, mi-e teamă de el! Am fost victima propriei mele neputințe. Asta pentru că l-am iubit! Eram nesigură pe mine, eram prinsă într-o relație toxică. Eu nu am avut curaj sa fac plângerea asta. Cu un an înainte, am mai avut un dosar cu el, dar atunci era liber. Acum am avut curaj pentru că e în arest”, a mai declarat Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

citește și...