Bianca Drăgușanu, în război cu Poliția Capitalei după ce a fost amendată la un party. Cum se apără

21.02.2021, 14:03
Bianca Drăgușanu, în război cu Poliția Capitalei după ce a fost amendată la un party. Cum se apără

Bianca Drăgușanu este foc și pară pe Poliția Capitalei, după ce a fost amendată pe motiv că nu ar fi respectat măsurile de protecție anti-COVID-19, la o petrecere. 

La începutul lunii februarie, blondina a participat la o petrecere de fițe din Herăstrău, la care a participat și Alex Velea, Antonia, Puya sau Adrian Minune. Atunci, oamenii legii au ‘spart’ party-ul și au dat amenzi participanților, valoarea sancțiunilor ridicându-se la peste 150.000 de lei.

Bianca Drăgușanu este în război cu Poliția Capitalei

Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini de la petrecerea de lux, în urma cărora a fost amendată de polițiști.

Fosta soție a lui Alex Bodi a încercat să se apere și a susținut că nu a încălcat legea. Ea a precizat că a plecat de la restaurant înainte de ora 23.00, așa cum prevedea legea, iar fotografiile de pe Instagram au fost publicate când ea era deja acasă.

Supărată foc că a primit amendă, Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei. Conform Wowbiz, Bianca Drăgușanu a mers la Judecătoria Sectorului 1 și a cerut anularea unui proces verbal de contravenție de pe 6 februarie 2021.

Bianca Drăgușanu preciza că la localul din zona de nord a Capitalei s-au respectat toate măsurile de prevenire a infecției cu coronavirus.

“Eu la ora 23 m-am ridicat și am plecat. Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni. Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare. Aveam o masă între noi și ceilalți oameni, iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a declarat Bianca Drăgușanu la câteva ore de la party.

citește și...