Bianca Drăgușanu, despre mutarea în Dubai. ”Fără copilul meu nu pot să plec”

17.11.2020, 16:16
Bianca Drăgușanu, despre mutarea în Dubai. ”Fără copilul meu nu pot să plec”
Bianca Drăgușanu, despre mutarea în Dubai. ”Fără copilul meu nu pot să plec”

Bianca Drăgușanu vrea să plece în Dubai alături de fiica sa, Sofia, și de mama sa.

Bianca Drăgușanu a fost prezentă în platoul emisiunii ”Teo Show”, de la postul de televiziune Kanal D, unde a vorbit despre planurile sale de viitor. Vedeta vrea să petreacă sărbătorile de iarnă în Dubai și chiar vrea să înceapă o afacere acolo, respectiv să-și deschidă un magazin cu haine.

„Mă duc pentru că vreau și vacanță și vreau și business. Cred că pot să o iau oriunde de la capăt. În primă fază vreau să o iau pe Sofia și pe mama și probabil o să facem sărbătorile acolo. E cald, e frumos, am o grămadă de prietene românce, sunt o grămadă de români. Peste tot pe unde merg sunt recunoscută, sunt foarte bine primită. Sunt foarte faimoasă și la ei. La restaurantele la care am fost, pentru că sunt cine sunt, m-au primit ca pe un special guest”, a spus Bianca Drăgușanu, potrivit wowbiz.ro.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre mutarea definitivă în Dubai

Bianca Drăgușanu a comentat și despre posibilitatea de a se muta definitiv în Dubai. Vedeta a mărturisit că nu ar putea pleca fără fiica sa și a lui Victor Slav, Sofia.

„Am meditat câteva zile la chestia asta. Toate cunoștintețe mele mi-au spus că tot ce fac în România pot să fac și acolo. Poate n-ar fi rău să încerc. Mi-ar plăcea să-mi fac un boutique cu un croitor în el. Orice rochie îmi cumpăr trebuie să merg să o modific. M-am gândit la chestia asta. Ar fi o problemă de adaptare pentru Sofia. Fără copilul meu nu pot să plec. Am prietene românce care au copiii acolo la școala. E zece mii de euro școala pe an în Dubai, dar produce mami bani, produce mami bani de nu are timp să îi numere”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Vedeta a mărturisit că a discutat cu Victor Slav, primul ei soț, despre plecarea în Dubai. ”Am discutat cu Victor și i-am spus că în primă fază mă duc să vizitez, să văd cum e. Suntem foarte buni prieteni, mâine merge la tati. Mi se pare normal să stea și cu tati. Nu prea îmi vine să i-o dau, el o iubește, o adoră, de multe ori are probleme cu ea. Există cineva care bagă strâmbe, adică mama. O iubește foarte mult”, a mai spus Bianca Drăgușanu, conform sursei citate.

citește și...