Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa menajerei care îl apără pe Alex Bodi! Ce înregistrări are cu femeia

26.02.2021, 10:16
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa menajerei care îl apără pe Alex Bodi! Ce înregistrări are cu femeia
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa menajerei care îl apără pe Alex Bodi! Ce înregistrări are cu femeia

Bianca Drăgușanu nu a rămas indiferentă la dezvăluirile făcute de menajera lui Alex Bodi. Blondina a luat foc și a mărturisit că are înregistrări compromițătoare care vor arunca în aer showbiz-ul românesc. 

Femeia a spus că nu a văzut niciodată și nu a auzit de nicio bătaie pe care Alex i-a dat-o blondinei. Pe de altă parte, Bianca Drăgușanu a mărturisit că are înregistrări cu menajera care contrazic declarațiile date de ea.

Bianca Drăgușanu o atacă dur pe menajera lui Alex Bodi

Vedeta a mai precizat că menajera i-a plâns de milă după una dintre bătăile încasate de la fostul ei soț.

‘Eu intuiam că ea are de gând să mintă fiind menajera lui. Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Cea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea efectiv de milă. La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune. (…) În cas amea am și eu câteva obiective de înregistrare în care doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri’, a spus Bianca Drăgușanu, la Xtra Night Show.

De asemenea, Bianca are de gând să scoată artileria grea și să o ducă pe menajera lui Alex Bodi în fața magistraților.

‘A spus așa ”Nu-mi vine să cred, mamă, cât te-a nenorocit. Eu era să mor când te-am văzut în halul ăla”. Dacă cumva își aduce aminte ar fi bine, pentru că în fața judecătorilor nu va putea minți. Frica l-a făcut să recurgă la asta. E într-o situație delicată și când ești într-o situație delicată și se mai crează una e posibil să…. Si mai e o chestie. Are mult timp liber și atunci se gândește la tot felul de startegii. (…) Eu nu am gânduri de război sau de răzbunare cu cineva. Chiar îmi doresc ca lucrurile să se liniștească și fiecare să-și vadă de treaba lui, de familia lui, de menajul vostru, de chiloții voștri, de șosetele voastre’, a mai spus Bianca, la Antena Stars. 

Menajera lui Bodi: ‘Nu știu dacă era o atmosferă tensionată’

Într-un interviu pentru Antena Stars, menajera a mărturisit că nu a văzut niciodată o bătaie între foștii soți, așa cum s-ar fi spus.

„Realitatea e cu totul alta. Nu am ajutat-o nici să evadeze, nu am văzut bătăi. Eu nu am văzut-o să o bată. De față cu mine, nu. Ei au venit împreună și s-au auzit ceva discuții, dar nicidecum bătăi. Eu nu am văzut bătăi. Au venit împreună de undeva ei doi. Nu știu dacă era o atmosferă tensionată, pentru că eu având treabă nu am stat să mă uit la ei. M-au salutat și mi-am văzut de treabă în continuare”, a declarat menajera lui Alex Bodi pentru Antena Stars.

citește și...