Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Daria Radionova, iubita actuală a lui Alex Bodi: ‘Îmi este milă de ea și această comedie penibilă

24.01.2021, 13:25
Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Daria Radionova, iubita actuală a lui Alex Bodi: 'Îmi este milă de ea și această comedie penibilă
Bianca Drăgușanu a făcut-o praf pe Daria Radionova, iubita actuală a lui Alex Bodi: 'Îmi este milă de ea și această comedie penibilă

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Dariei Radionova, iubita lui Alex Bodi, după ce tânăra a făcut câteva afirmații deranjante la adresa blondinei. 

Recent, Daria Radionova a declarat pentru Cancan.ro că nu dorește să fie asociată cu fosta soție a lui Alex Bodi. Aceasta a mărturisit că Bianca Drăgușanu nu există pentru ea.

‘Nu am niciun mesaj de trimis acestei femei. Viața ei nu mă interesează și nu mă deranjează. A spus multe lucruri rele despre mine și a încercat intenționat să mă doboare. Nu voi face asta, la rândul meu. Ea știe cine este și nu trebuie să amintesc eu nimănui’, a spus Daria Radionova, pentru sursa citată mai sus.

Bianca Drăgușanu, mesaj acid la adresa Dariei Radionova

După aceste afirmații, Bianca Drăgușanu a luat foc și i-a transmis, la rândul său, un mesaj tăios iubitei lui Alex Bodi. Fosta prezentatoare tv a spus că Daria Radionova i-a fost amantă afaceristului pe vremea când el era încă căsătorit cu ea.

‘Ce părere să am despre o femeie care a fost amantă fostului meu soț din luna feb 2020. Mi se pare penibil cum o persoana care a trăit pe ascuns cu un bărbat căsătorit mai bine de jumătate de an să deschidă gura și să se pretindă ceva ce nu a fost, nu este, și nici nu va fi. 

Nu-mi doresc asocierea cu aceste personaje penibile. Îmi este mila de ea și aceasta comedie penibila nu este circul meu. În favoarea ei ar fi fost bine să tacă, nu se agate că o lipitoare de numele meu că să apară la tv sau în ziar. Eu sunt Bianca Drăgușanu de peste 14 ani de carieră și proiecte în tv.

Eu apar pe numele meu și datorita numelui meu. Restul că și ciupercile după ploaie. Repet, nu-mi doresc asocierea cu niste persoane cu care nu am tagențe’, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Fanatik.

citește și...