Bianca Drăgușanu a ajuns pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta: ‘Am apucat să o chem pe mama’

17.08.2021, 16:55
Bianca Drăgușanu a ajuns pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta: 'Am apucat să o chem pe mama'
Bianca Drăgușanu a ajuns pe patul de spital. Ce s-a întâmplat cu vedeta: 'Am apucat să o chem pe mama'

Bianca Drăgușanu a ajuns pe patul de spital și a făcut primele declarații după ce a avut nevoie de îngrijiri medicale. Blondina s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate și a leșinat în baie.

După un weekend furtunos pe litoralul românesc, fosta soție a lui Alex Bodi a ajuns de urgență la spital. Pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu și-a anunțat fanii virtuali că se află pe mâna doctorilor.

Bianca Drăgușanu a ajuns pe patul de spital

”Cam așa stă situația la ora 03:20. În caz că nu știați de mine sunt foarte bine și o să fiu și mai bine de atât, după asta o să-mi revin, mă duc la sală și îmi văd de activitățile mele zilnice”, mărturisea Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Starea vedetei tv este mult mai bună acum. Într-un interviu pentru impact.ro, Bianca Drăguşanu a dezvăluit că a ajuns la spital după ce a leşinat în baie.

”Am simțit o stare de slăbiciune, am apucat să o chem pe mama, înainte să leșin în baie. Aveam tensiunea foarte mică, și am mers la o clinică privată, unde mi s-a făcut o perfuzie. Nu am stat internată, eu sunt cel mai bun doctor pentru mine, îmi cunosc organismul și știu de ce are nevoie. Eu dorm foarte puțin, cam cinci ore maxim, sunt hiperactivă. După ce am ajuns acasă, am băutat o grămadă de cafea, știu că ajută la creșterea tensiunii”, a mai spus aceasta.

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au rupt prietenia din cauza lui Alex Bodi!

Bianca Drăgușanu și Vica Blochina au rupt prietenia din cauza lui Alex Bodi. Blondina a decis să încheie orice legătură cu Vica, iar motivul ar fi chiar fostul partener al vedetei.

Bianca Drăgușanu a răbufnit la adresa Vicăi Blochina, pe care o acuză că a trădat-o și că nu mai poate avea încredere în ea.

În cadrul unei emisiuni tv, Bianca Drăgușanu a explicat motivele pentru care nu mai vorbește cu Vica. Se pare că fosta iubită a lui Victor Pițurcă a fost surprinsă în cercul de prieteni al celui de-al doilea fost soț al Biancăi Drăgușanu, lucru care a deranjat-o enorm pe Bianca Drăgușanu.

“Nu mai vorbesc cu Vica, eu consider că m-a trădat. S-a anturat cu persoane care mi-au vrut mie rău, și atunci când te anturezi cu dușmanii nu mai am ce vorbi cu tine. Este vorba de fostul meu soț .” a declarat Bianca Drăgușanu.

citește și...