Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni. Ce i s-a întâmplat blondinei

16.06.2022, 13:17

Bianca Drăgușanu a apelat din nou la ajutorul medicilor esteticieni. Diva și-a făcut câteva schimbări faciale. După ce în trecut vedeta și-a topit acidul din buze, iar acum a trecut pragul medicului estetician pentru a-și reinjecta acidul, însă într-o altă formă, pentru a căpăta un aspect cât mai natural. “Sunt nerăbdătoare”. Blondina a dezvăluit ce alte intervenții urmează să își facă.

Bianca Drăgușanu nu stă deloc pe gânduri când vine vorba de îmbunătățirea aspectului fizic. Blondina  și-a topit acidul din buze în urmă cu câteva luni, iar de atunci, iar recent a mers în cabinetul estetic pentru a-și reinjecta acidul.

Vedeta vrea să aibă un aspect natural al buzelor, fiind doar voluminoase.

Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni

“Am venit să reinjectez buzele fiindcă îmi doresc să am o formă cât mai voluminoasă, mai ales buza de jos. Trebuie să imi fac programare și la baby botox pentru că vine vara și nu vreau să am riduri. (…) “, a spus Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

Vedeta a povestit și ce intervenții urmează să își mai facă. Ea vrea să își injecteze și pomeții, dar și să își accentueze mandibula.

Ce alte intervenții urmează să își facă diva

“Bineînțeles că pe lângă toate injectăriile pe care vreau să mi le fac, îmi doresc mult să îmi fac și pomeții deoarece i-am făcut la începutul anului, iar acum vreau să fie mai evidenți. După pomeți, am înțeles că este corect și pot să îmi fac și mandibula pentru că nu mai sunt la fel de evidente rezultatele. Injectarea mandibulei cred că am făcut-o anul trecut, în toamnă. Și ne apucă de treabă pentru că sunt nerăbdătoare să fac buzele astea la fel de mari cum le-am avut și până acum”, a povestit Bianca Drăgușanu pe contul ei personal de Instagram.

citește și...