Alex Bodi a răbufnit după ce Bianca Drăgușanu a fost citată de DIICOT: ‘La fiecare acuzație a ei, eu o să vin cu un filmuleț’

20.02.2021, 11:10
Alex Bodi a răbufnit după ce Bianca Drăgușanu a fost citată de DIICOT: 'La fiecare acuzație a ei, eu o să vin cu un filmuleț'
Alex Bodi a răbufnit după ce Bianca Drăgușanu a fost citată de DIICOT: 'La fiecare acuzație a ei, eu o să vin cu un filmuleț'

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu a fost citată la DIICOT Craiova, în calitate de martor, în dosarul de proxenetism în care este cercetat fostul ei soț, Alex Bodi.

La scurt timp, afaceristul din Mediaș a avut și o primă reacție vivazi de citarea blondinei în calitate de martor. Alex Bodi este acuzat de trafic de persoane și proxenetism, iar în prezent se află în arest la domiciliu.

Alex Bodi nu vrea să mai audă de Bianca Drăgușanu

„Știu că Bianca este la Craiova și dă declarații. Nu mă tem de declarațiile ei pentru că în 2014 eu nu mă cunoșteam cu ea. Noi în 2018 ne-am cunoscut. Nu are nici un fel de implicare în dosarul meu. Nu mă tem de ce va zice. Poate vrea să zică câți bani am cheltuit cu ea prin vacanțe”, a declarat Alex Bodi joi, (18 februarie), emisiunea la Teo Show.

Alex Bodi a mai mărturisit că este în război cu Bianca Drăgușanu, după ce aceasta a scos la iveală pozele cu ea mutilată în bătaie. Din acest motiv, afaceristl a spus că va face și el publice filmulețe denigratoare cu fosta prezentatoare tv.

Este decis să o facă praf pe blondină

De altfel, el a arătat tuturor două filmări, una în care Bianca Drăgușanu aleargă printre mașini pe autostradă, și un altul în care îl imploră pe Bodi să o ia la el acasă din nou.

„Dacă aș fi vrut să o atac, o atacam de mult. Filmulețele reprezintă o replică la toate acuzațiile care mi-au fost aduse de dânsa. Ea s-a pregătit știind ce am eu în telefon. A spus că am bătut-o până a leșinat. Ea știe că a luat niște pastile de a leșinat. La fiecare acuzație pe care mi-a adus-o, eu vin cu o replică. Vă dau toate dovezile. Mai am și alte filmulețe, de aia face presiuni, dar eu sunt omul care nu mai am nimic de pierdut. Se folosește de problemele mele cu justiția ca să-mi facă rău. Regret ce se întâmplă momentan. Regret că am cunoscut-o și că am trăit în casă cu un dușman”, a mai zis Alex Bodi, la Kanal D.

Alex Bodi va rămâne încă o lună în arest la domiciliu

Magistrații au decis ca Alex Bodi să mai rămână încă o lună în arest la domiciliu, la vila sa din Tunari.

”S-a hotărât o prelungire a arestului domicilial cu 30 de zile. S-a respins contestația lui Alex Bodi. Curtea de apel Craiova a apreciat că, pentru moment, se justifică o prelungire a arestului domicilial. Apreciem că, în continuare, trebuie să facem eforturi pentru a obține probe în apărarea lui Alex Bodi și pentru a dovedi nevinovația domnului Bodi”, a precizat Radu Marinescu, avocatul lui Alex Bodi pentru Antena Stars.

 

citește și...