Bianca Comănici l-a atacat iar pe Nelson Mondialul: ‘Un nebun! Gata cu respectul’

01.11.2020, 16:08
Bianca Comănici l-a atacat iar pe Nelson Mondialul: 'Un nebun! Gata cu respectul'
Bianca Comănici l-a atacat iar pe Nelson Mondialul: 'Un nebun! Gata cu respectul'

Deși a tăcut vreme de câteva luni și a ezitat să vorbească despre Nelson Mondialul, tatăl fostului ei iubit, Bianca Comănici a răbufnit abia acum.

Nelson Mondialul a atacat-o în repetate rânduri, ba chiar a înjurat-o pe câștigătoarea primelor două sezoane de la ‘Puterea dragostei’. Livian și Bianca au avut o relație de câteva luni, însă tatăl lui nu a fost niciodată de acord cu povestea lor de iubire.

Deși cei doi foști concurenți la ‘Puterea dragostei’ nu mai sunt împreună, Nelson Mondialul a continuat să facă vloguri despre Bianca Comănici. La un moment dat, Nelson o acuza pe Bianca de faptul că ar fi încercat să îl monteze pe Livian împotriva lui.

Bianca Comănici a sărit la gâtul lui Nelson Mondialul

Sătulă de toate afirmațiile lui Nelson Mondialul, Bianca i-a transmis un mesaj dur tatălui lui Livian Pop.

‘Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el.

Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani… uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om’, a spus Bianca Comănici într-un vlog.

Bianca nu vrea să mai audă de Livian

Pentru că nu mai sunt împreună, iar Livian și-a asumat relația cu o altă tânără, Bianca a decis să arunce toate lucrurile dăruite de acesta. Livian Nelson Pop are în prezent o altă relație, cu o tânără pe nume Florentina.

‘De data asta sunt 100% convinsă pentru că mi-am dat seama că nu mai există nicio cale de împăcare și chiar dacă și-ar dori el, acum nu aș mai vrea eu. 

E un fes pe care mi l-a dat el, iar fetița asta sunt eu. Aveam părul scurt și stăteam tot timpul cu fesul în cap, iar fetița asta e personajul mai răutăcios, mi-a plăcut super mult. Chiar dacă știu că el a desenat copilașul nostru, nu aș putea să îl arunc pentru că parcă ar fi desenat de un copil’a spus Bianca Comănici, la Kanal D.

citește și...