Bianca Brad, furată de bani la un bancomat dintr-un mall. ”Suma e una mare, mare”

09.10.2021, 14:10
Bianca Brad, furată de bani la un bancomat dintr-un mall. ”Suma e una mare, mare”
Bianca Brad, furată de bani la un bancomat dintr-un mall. ”Suma e una mare, mare”

Actrița Bianca Brad, în vârstă de 53 de ani, a trecut printr-o experiență extrem de neplăcută. Vedeta a povestit cum a rămas fără o sumă mare de bani după ce a fost să scoată bani de la un bancomat dintr-un mall din Capitală. Actrița scos bani din bancomat, dar a uitat să ridice suma, aceasta fiind rapid luată de o tânără care se afla în spatele vedetei.

Bianca Brad a povestit, pe contul său de Facebook, despre întâmplarea nefericită prin care a trecut. Actrița a făcut și un apel la tânăra care a lăsat-o fără bani. ”Am muuulte de povestit, dar a apărut ceva ce consider că are prioritate în a fi anunțat aici… și anume: Mă ajutați, vă rog, să-i dau unei tinere șansa de a îndrepta o greșeală pe care a făcut-o ieri? Adică să returneze banii, nu puțini, pe care i-am uitat în bancomat, ea fiind chiar în spatele meu și profitând de neatenția mea… Culmea este că atunci când m-am întors, să plec, ne-am și privit scurt, ochi în ochi…”, a scris actrița în mediul online.

”Acest lucru a fost surprins de camerele de luat vederi: s-a văzut clar că s-a uitat după mine, apoi a luat banii, s-a dus spre toalete (probabil ca să îi numere) și apoi s-a întors spre magazine. Ar fi fost grozav dacă ar fi realizat că nu e bine ce a făcut și dacă s-ar fi întors să-i înapoieze, spunând că i-a găsit uitați de cineva în bancomatul care este chiar lângă intrarea în bancă. Din păcate, mai ales pentru ea, nu a făcut-o! Deh, tentația a fost mare, în schimb moralitatea a lipsit cu desăvârşire. Am fost astăzi la Poliție și am făcut plângere. Dacă cea care i-a luat, îi returnează mâine, poimâine, am să retrag plângerea. Dacă însă nu îi va returna, fapta sa se va înscrie la penal și când o vor găsi – pentru că sunt șanse foarte mari datorită filmărilor din Mall, nu îi va fi bine…și eu chiar nu asta urmăresc. Vreau doar să se întoarcă și să fie vie…if you know what I mean. Adică să realizeze că nu e bine ce a făcut, să facă ce e corect și, mai ales să-și învețe lecția“, a completat aceasta.

Bianca Brad, furată de bani la un bancomat dintr-un mall.”După ce am introdus cardul&pin-ul& suma și după ce au ieșit și am luat chitanța și cardul, am plecat fără să mai iau și banii!!!!”

”Ieri după amiază (n.r. 5 octombrie), după ce am plecat de la Teo Show, m-am oprit la Mall Băneasa, să scot de la bancomat o sumă mai mare de bani de care aveam nevoie pentru a face mai multe plăți… Eram atât de obosită și de stresată, de la câte făcusem deja de dimineață și cu gândul la câte mai aveam de făcut până seara tîrziu – toate contra cronometru, încât după ce am introdus cardul&pin-ul& suma, și după ce au ieșit și am luat chitanța și cardul, am plecat fără să mai iau și banii!!!! Eu! care, de ani de zile îi spun lui Luca să se uite mereu în urma sa când pleacă de oriunde s-ar afla, ca să se asigure că nu a uitat nimic – ceea ce fac și eu, mereu… mai puțin ieri!  Da, știu… fiți blânzi cu mine, pentru că sunt conștientă de greșeala mea…”, a spus vedeta.

”Am realizat abia acasă că nu am luat banii…dar nu era chip să mă întorc ieri la Mall, pentru că după ce l-am lasat pe Luca acasă, de la școală, trebuia să plec urgent înapoi ca să ajung la emisiunea “Alături de tine”, transmisă și ea în direct la A7 TV, după care să mă duc să-mi iau rămas bun de la Eliza… Astea fiind spuse, dacă puteți da această postare mai departe, vă mulțumesc în numele celei căreia, astfel, vreau să îi dau șansa să scape de urmările neplăcute pentru ea, care vor urma dacă va fi acuzată de furt calificat”, a adăugat actrița.

Bianca Brad, furată de bani la un bancomat dintr-un mall. ”Efectiv am căzut în genunchi când am realizat”

La emisiunea ”Exclusiv VIP”, de la Prima TV, Bianca Brad a explicat că este vorba despre o sumă mare de bani, iar atunci când a realizat că a rămas fără bani a căzut în genunchi.

“Suma e una mare, mare. Am realizat abia când am ajuns acasă. Efectiv am căzut în genunchi când am realizat. Repet, este vorba de o sumă mare, pentru că altfel nu era așa o problemă. Am sunat la bancă și mi-au zis să stau liniștită, că se retrag banii înapoi. Însă mi-am amintit că în spatele meu la coadă era o fată tânără. S-au uitat pe camere și au văzut cum eu am plecat în grabă fără să iau banii, fata din spatele meu a luat banii, s-a uitat spre mine, deci putea să mă strige, însă nu a făcut-o. S-a dus spre toaletă, probabil să numere teancul de bani, apoi s-a întors spre magazine”, a declarat Bianca Brad, notează click.ro.

 

citește și...