Jorge a rămas fără bani pe card în vacanță. ”Am pierdut atunci 16.000 de lei”

27.02.2020, 08:51
Jorge a rămas fără bani pe card în vacanță. ”Am pierdut atunci 16.000 de lei”
Jorge a rămas fără bani pe card în vacanță. ”Am pierdut atunci 16.000 de lei”

Jorge, pe numele său real George Papagheorghe, a trecut prin momente extrem de neplăciute în timpul vacanței pe care a petrecut-o anul trecut în Republica Dominicană. Acesta a rămas fără bani pe card din cauza hoților.

Jorge, în vârstă de 37 de ani, a folosit în Republica Dominicană un bancomat pe care era montat un dispozitiv de clonat cardul și i-a fost furat PIN-ul. Artistul a rămas fără 16.000 de lei, adică peste 3.300 de euro, relatează click.ro.

„Eram în vacanţă în Republica Dominicană cu familia şi am vrut să scot bani de la un bancomat. Atunci am rămas fără toţi banii de pe card pentru că pe acel bancomat era montată o ”maimuţă”. Când a ieşit cardul din bancomat, a ieşit cu tot cu «pisica» pusă în aparat şi mi-am dat seama ce s-a întâmplat. Am pierdut atunci 16.000 de lei”, a povestit el pentru sursa menționată.

Cântărețul a povestit cum lângă bancomat era un polițist, care, în realitate, era mână în mână cu cei care i-au furat banii.

”Şi fix lângă bancomatul respectiv se plimba un ”poliţist”. M-am dus să-i spun ce am păţit şi să mă ajute să iau legătura cu banca, să opresc transferul, iar poliţistul a zis să îi dau lui ”pisica”. M-am prins imediat că ceva este în neregulă cu acel ”poliţist” şi că probabil este mână în mână cu cei care mi-au furat banii. Atunci am aruncat pe jos dispozitivul şi am călcat pe el. Iar ”poliţistul” era disperat că i-am distrus dispozitivul. Nu am făcut nimic atunci şi nu am mai recuperat nici un ban”, a adăugat el.

Jorge este un cunoscut artist de pe scena artistică din România. A fost căsătorit cu Alina Laufer, împreună cu care are o fetiță, Karina. După divorțul de Alina Laufer, Jorge s-a căsătorit cu Ramona, împreună cu care are un băiețel, David.

citește și...