Beyonce de Romania, despre perioada când s-a dezbrăcat pentru bani. ”Nu regret. A fost ultima situație”

16.01.2021, 11:54
Beyonce de Romania, despre perioada când s-a dezbrăcat pentru bani. ”Nu regret. A fost ultima situație”
Beyonce de Romania, despre perioada când s-a dezbrăcat pentru bani. ”Nu regret. A fost ultima situație”

Beyonce de România, fosta iubită a lui Nicolae Guță, a vorbit despre perioada în care s-a dezbrăcat pentru a face rost de bani.

Mădălina Georgiana Dumitriu, cunoscută publicului drept Beyonce de România, s-a confruntat cu probleme financiare în urmă cu câțiva ani. Fosta iubită a manelistului Nicolae Guță, împreună cu care are o fetiță, Anais, a făcut videochat pentru a face rost de bani. Beyone de România a declarat la emisiunea ”Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars, că toate aceste lucruri s-au întâmplat în urmă cu 6 ani, atunci când fetița sa avea doar 2-3 luni.

”Am recunoscut că am făcut videochat când era ea micuță. Când avea 2-3 luni. Când a intrat Narcisa peste mine în casă și am stat în stradă pur și simplu. Am stat la hotel câteva zile, după care mi-am căutat chirie. Nu regret. A fost ultima situație. Nu m-aș întoarce, dar nu sunt contra”, a declarat Beyonce de România, conform spynews.ro.

Câți bani îi trimite Nicolae Guță lui Beyonce de Romania pentru fiica lor

Nicolae Guță nu uită niciodată să îi plătească pensia alimentară micuței Anais, fetița pe care o are cu Beyonce de România, însă suma este infimă. ”Cadouri nu îi face. Uneori vorbește, dacă Mădălina insistă suficient, cu micuța, dar nu o face prea mult, pentru că este un om ocupat. E adevărat, își îndeplinește, așa cum l-au obligat judecătorii, obligațiile financiare pe care le are față de micuță”, au dezvăluit surse pentru wowbiz.ro.

Conform surselor mai sus-menționate, cântărețul de manele Nicolae Guță trebuie să plătească lunar 270 de lei pentru pensia lui Anais. Artistul a mărit suma, însă cu puțin, astfel că în prezent îi trimite fiicei sale 300 de lei. ”El trebuie să plătească 270 de lei, lunar, pentru pensia alimentară a lui Anais. Dar, de câteva luni, când merge la poștă să pună banii, Nicolae Guță a decis să rotunjească suma. Acum trimite 300 de lei, ce mai, e generos din cale afară. Noroc că mama Mădălinei se ocupă de tot ce trebuie pentru micuță, că dacă ar sta după Guță, nu ar avea nici de mâncare”.

Anais s-a născut în urmă cu șase ani. De peste trei ani ani, fetița  este crescută doar de mama și de bunica maternă. În vara anului 2017, Beyonce de România l-a dat în judecată pe Nicolae Guță și a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care manelistul trebuie să îl plătească pentru fetița lor, Anais. Procesul s-a încheiat în 2018, când instanța a stabilit că artistul trebuie să achite 274 de lei pe lună pentru întreținerea și creșterea fiicei sale.

citește și...